Makelaarskantoor Witte en Verheul

Torenhoge ambitie!

Dat is waar makelaars Bas Verheul en Frank Lambers voor staan. Wij zijn uiterst gedreven om u als klant van dienst te zijn op de weg naar een zorgeloze en succesvolle verkoop. We maken gebruik van alle mogelijke kanalen om uw pand onder de aandacht te brengen. Wilt u meer weten over onze dienstverlening en wilt u ons beter leren kennen? Maak dan gerust eens een afspraak.

Vind uw woning of bedrijfspand

 - 

Witte & Verheul Makelaars

Witte & Verheul is een vastgoedmakelaar in Weert. Wij helpen u bij het kopen of verkopen van een woning of bedrijfspand. Daarnaast taxeren wij ook woningen.

Het gaat er bij onze dienstverlening niet om wat een klant van een makelaar kan verwachten. Het gaat erom dat je dingen doet die een klant juist niet verwacht! Wij, Bas Verheul en Frank Lambers, bieden locale procesbegeleiding op alle facetten. De markt vraagt om een andere aanpak: een aanpak die we, als het nodig is, ook steeds opnieuw aanpassen aan de markt.

Woningen in de spotlight

€ 599.000,-

Lochtstraat 16B

Ospel
Type: Eengezinswoning
€ 550.000,-

Onzelievevrouwestraat 24

Weert
Type: Eengezinswoning

Laatst toegevoegde woningen en bedrijfspanden

Een greep uit de woningen en bedrijfspanden die we recent hebben toegevoegd aan onze portefeuille. Wilt u ook uw kavel hier tussen zien staan?
Weert
€ 1.100,-
Weert
€ 319.000,-
Ospel
€ 599.000,-
Weert
€ 3.000,-