Makelaarskantoor Witte en Verheul

Twijnderstraat 3

Kenmerken

Prijs:€ 319.000,-
Type woning:Appartement
Vloeroppervlakte:95.4 m2
Plaats:Weert
Brochure:downloaden

De mooie getogen compilatie van 29 appartementen staan prachtig aan een ruimtelijk plein met fraaie bestrating, bomen en kunstwerk.


Op de eerste leeflaag (begane grond) gelegen bevindt zich dit appartement van 95,40 m2 met berging en eigen parkeervak.

In de hoge parmantige doorgang bevindt zich de centrale entree met videofoon, automatische deuropeners, inpandige postboxen, trappenhal en uiteraard de lift.
Nadat u de centrale hal voorbij gaat, loopt u verder over de galerij waarbij u lang de intieme aangelegde achtertuin met achterom uw eigen entree bereikt. Eenmaal binnen wordt u direct meegevoerd naar de licht voorzijde met prachtige vergezichten, meterkast met automaten en gasmeter, toiletruimte met fonteintje, doorlopende hal met vloerbedekking.
Riante badkamer v.v. ligbad, extra 2e toilet en wastafelmeubel.
3 slaapkamers welke allen aan de hal zijn gesitueerd. Idem v.v. vloerbedekking. Prachtige kunststof raampartijen met weids uitzicht over voorliggend plein en toegang naar eigen loggia. 2e slaapkamer welke ook uitzicht heeft op de loggia. Deze slaapkamer is tevens in een handomdraai bij de woonkamer te betrekken. (separatie wand)

Doorgang naar de woonkamer, waarbij je direct wordt aangetrokken tot het geweldige uitzicht aan de voorzijde, ook hier direct toegang naar de loggia met de heerlijke ochtendzon (krantje Croissantje) en het meest gewilde vergezicht!

Eenvoudige keuken met hoekopstelling, koelkast, elektrische kookplaat, afz.kap, gootsteen, , toegang naar berging met aansl. wasm./droger, Nefit Trendline HRC25 combi, mech.afz.unit.

Uiteraard bevindt zich ook nog een berging in het souterrain, en u heeft een eigen parkeervak.

Top ligging – Top uitzicht – Top geprijsd !

Kaart

Reageer direct op dit object

Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Wat is uw vraag/opmerking?
Prioriteit
  

 
 

Laatst toegevoegde panden

Weert
€ 1.100,-
Weert
€ 319.000,-
Ospel
€ 599.000,-