Makelaarskantoor Witte en Verheul

Onze dienstverlening

Witte & Verheul Makelaars is gevestigd: Emmasingel 55 te Weert. Makelaars Bas Verheul en Frank Lambers zijn geen trendvolgers maar trendsetters in het intelligent gebruikmaken van alle mogelijke kanalen om panden onder de aandacht te brengen van de juiste mensen. Funda, Jaap.nl en social media zoals Facebook maken natuurlijk deel uit van dit proces. Daarnaast gebruiken wij ons netwerk in het veld en onze zoekersbestanden om te komen tot de juiste match.

Om tussen het complete woningaanbod op social media extra op te vallen, plaatsen we op gezette tijden de foto presentaties en pakkende teksten, tonen we impressies in 360 graden fotografie en zelfs filmpjes worden gemaakt.

De andere kant van onze dienstverlening is dat wij nog echt tijd maken voor onze opdrachtgevers. Je kunt dan ook niet de makelaar met het grootste aanbod zijn om aan deze eis te voldoen! Aandacht kost nu eenmaal tijd. Dat is ook waar we het verschil maken in klantbenadering en procesbegeleiding. Het verkopen van een woning behoort geen snelle handel te zijn waar een verkoper of koper zich ongemakkelijk bij voelt. Het moet een weloverwogen en feilloos proces zijn voor beide partijen, zodat er bij een succesvolle transactie enkel blije gezichten zijn! Dat is dan waar onze onderscheidende ambitie ligt en geloof ons... die is "Torenhoog"!

Contact met onze makelaars

info@witte-verheul.nl
+31 (0)495 535939

Emmasingel 55
6001BB Weert

Dit zeggen klanten over Witte & Verheul