Makelaarskantoor Witte en Verheul

Zoomweg 5 VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD

Kenmerken

Prijs:€ 299.000,-
Type woning:Eengezinswoning
Vloeroppervlakte:101 m2
Plaats:Weert
Brochure:downloaden

(Alt) Weert in het Groen !


Aan de rand van het bosgebied met moerassen en heidegebieden, loopt u zo door de Tungelerwallen en aan de andere zijde wandelt u zo van het natuurreservaat van Altweerterheide naar de IJzerenman.

Van deze ideale 2 onder 1 kap woning wordt iedereen blij ! ( toch in de kern en ook heerlijk landelijk )

Bouwjaar 1963, Oppervlakte 244 m2, Inhoud 422,52 m3.

Indeling:
Brede riante oprit voor meerdere auto’s, carport, grote garage, aparte achterom, extra achterliggende berging, compleet tuinpaviljoen en ……….

Verzorgde entree met hal en maatwerkkastenwand waarin de vernieuwde meterkast is gesitueerd, toiletruimte met raampje, halfhoog tegelwerk en idem maatwerkkast.
Doorgang naar luxe keuken v.v. diverse apparatuur en prachtig zicht over eigen oprit, toegang naar kelderkast en doorgang naar de (doorzon-) woonkamer met grote raampartijen met sfeervolle vakverdeling, top vloer van Eiken planken en uiteraard mag hier de schouw met gashaard niet ontbreken.
Aan de achterzijde is een heerlijke extra aanbouw gerealiseerd (over de gehele breedte) met portaal en achterom, en een complete tuinkamer met openslaande deuren en daglichtkoepel.

Verdieping:
Dichte trap met dubbele draai, brengt u een verdieping hoger naar de overloop met raam in de zijgevel, welke zorgt voor het gewenste daglicht.
Deze verdieping herbergt 3 riante slaapkamers, allen v.v. prachtige vloeren, alle ramen (draai-,kiep) met HR ++ beglazing en rolluiken.
Aan het einde van de hal is de voormalige doucheruimte omgetoverd tot een wasruimte (IDEAAL).
De badkamer zit aan de voorzijde, ook hier een groot raam (draai,-kiep), ruime douche met glazen deur en tegelwerkwanden, daarachter is de 2e toilet verscholen. Groot badmeubel met voldoende kastruimte en wastafelcombinatie.

Zolder:
De bergzolder is te bereiken middels een degelijke vlizotrap, houten dek, deels van binnenuit geïsoleerd, Top cv-installatie (Nefit 2012) en omvormer t.b.v. de 10 zonnepanelen.

Algemeen:
Top woning met carport, grote garage met geïsoleerde automatische sectional-poort, aparte achterom naar overkapping van de aanbouw (geheel overdekt van auto tot achterdeur !!),
Extra achterberging/stalling en een compleet tuinpaviljoen met zicht over eigen onderhoudsvrije patio/achtertuin.

Géén directe achterburen !

Een complete woning in een prachtige groene omgeving.

Witte & Verheul Maakt het Verschil !

Kaart

Reageer direct op dit object

Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Wat is uw vraag/opmerking?
Prioriteit
  

 
 

Laatst toegevoegde panden

WEERT
€ 950,-
Weert
€ 215.000,-
Weert
€ 265.000,-