Makelaarskantoor Witte en Verheul

Wilhelminastraat 35

Kenmerken

Prijs:€ 250.000,-
Type woning:Maisonette
Vloeroppervlakte:75.9 m2
Plaats:Weert
Brochure:downloaden

Appartement met het centrum van Weert in je achtertuin!

Appartement met 2 bouwlagen (Maisonnette), op de eerste en tweede verdieping gelegen, Bouwjaar 1985, woonoppervlakte 76 m2. (géén bovenburen!), Inhoud 250 m3.

Indeling:
Gezamenlijke entree met “bijzonder” trappenhuis, deels open en deels overdekt!
Eigen entree met hal, welke toegang biedt aan een extra berging met cv opstelling (Vaillant 2021 HR Combi) en aansluiting wasm./droger en vernieuwde mech.afz.unit, raampje aan de voorzijde. Aparte toiletruimte, toegang naar de gezellige woonkamer met aan de voorzijde een open keuken met diverse apparatuur, trapkast en over de gehele breedte van de woonkamer bevindt zich een heerlijk balkon op de ochtendzon!
Tevens is er een airco in de woonkamer (niet alleen heerlijk in de zomer, maar gezien de gasprijzen, is het ook interessant om deze te laten verwarmen in de wintermaanden!).

Verdieping:
Dit fraaie appartement heeft een gehele verdieping met overloop, badkamer met douche en wastafelcombinatie, grote master slaapkamer aan de achterzijde met fraai uitzicht over achtergelegen terrein met eigen garage en voorliggende parkeerplaats!

Een tweede slaapkamer is aan de voorzijde gesitueerd met top uitzicht over de Wilhelminastraat. Tevens herbergt deze slaapkamer een extra zolderruimte met ruimte genoeg.

Lage servicekosten: € 71,-- per maand;
Centrale ligging nabij het centrum van Weert;
Eigen privé garage met voorliggende parkeerplaats;
Geen bovenburen;
Kleinschalig project.


Witte & Verheul Maakt het Verschil !

Kaart

Reageer direct op dit object

Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Wat is uw vraag/opmerking?
Prioriteit
  

 
 

Laatst toegevoegde panden

Eindhoven
€ 525.000,-
Weert
€ 250.000,-
Weert
€ 340.000,-