Makelaarskantoor Witte en Verheul

Vrakkerstraat 29 VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD

Kenmerken

Prijs:€ 335.000,-
Type woning:Eengezinswoning
Vloeroppervlakte:127.3 m2
Plaats:Weert
Brochure:downloaden
Floorplanner:bekijk

Charmant degelijk vrijstaand woonhuis op fantastische ruime kavel gesitueerd met heerlijke serre, extra overkapping, mega garage, grote schuur en extra berging.

Bouwjaar 1950, Oppervlakte 585m2 Inhoud 673,89m3

Indeling:
Deze brede woning met dubbele oprit kan niet aan uw aandacht ontsnappen. Deze woning is met de juiste degelijkheid uit de jaren ’50 opgetrokken. Vanuit een betonnen fundering met metselwerk van dubbel gebakken trasraam, welke overgaat in een kwaliteit metselsteen.
De sierlijke betonnen overkapping van het entree en de getogen rollaag zijn typerend voor deze bouwstijl. De woning is dan ook nagenoeg geheel bewaard gebleven ; )

Heerlijke hal met fraaie lambrisering, mk, toegang naar de kelder deur naar woonkamer en deur naar de keuken . de keuken ademt de tijd van weleer en is v.v. een witte eenvoudige opstelling, en heeft zicht over de extra oprit aan de rechterzijde naast de woning. Doorgang naar achtergelegen bijkeuken met diverse kasten, toilet en aparte doucheruimte.
Tevens is de gezellige woonkamer ook via de keuken bereikbaar, met prachtig zicht over de Vrakkerstraat en extra zijraampje welke zicht heeft over de oprit aan de linkerzijde.
Dubbele openslaande deuren naar een complete aanbouw/serre met over de gehele breedte v.v. glas en dubbele deuren naar nog eens een riante overkapping, welke u droog brengt naar de mega garage, berging, achtergelegen schuur en achterom !!

Verdieping:
Langs de originele lambrisering komt u bij de intieme overloop waaraan een 3-tal slaapkamers zijn gelegen. De grootste slaapkamer aan de achterzijde heeft een wastafel, en de middelste slaapkamer een toiletruimte en een deur naar dakterras (boven de aanbouw).

Zolder:
Bergzolder bereikbaar middels een mangat, de zolder is geheel van binnenuit geïsoleerd met Dupanel isolatieplaten.

Algemeen:
Fraaie verschijning met een 100% vrije achtertuin op het Z/W
Dit is een woning waarin, waarop en waaraan al uw wensen kunnen landen !!

Witte & Verheul Maakt Het Verschil !!

Kaart

Reageer direct op dit object

Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Wat is uw vraag/opmerking?
  

 
 

Laatst toegevoegde panden

Weert
€ 1.250,-
Weert
€ 30.000,-
Weert
€ 1.900,-