Makelaarskantoor Witte en Verheul

Valenakkerweg 4 VERKOCHT

Kenmerken

Prijs:€ 300.000,-
Type woning:Eengezinswoning
Vloeroppervlakte:126.4 m2
Plaats:Weert
Brochure:downloaden

Dé seniorenwoning waar u niet omheen kunt.


Perfecte locatie, riante geïsoleerde garage, brede diepe oprit met eigen achterom, heerlijke ruime tuin, 2 slaapkamers en doucheruimte op de begane grond.

Dé ideale oplossing voor iedereen!

Bouwjaar 1972, Oppervlakte 456m2, Inhoud 464m3.

Indeling:
Keurige straat tegenover het spoorpark gelegen, op wandelafstand van het Stadscentrum.
Riante eigen oprit met extra achterom, entree met hal, luxe toiletruimte met hangcloset en fonteintje, meterkast met stoppen en aardlek, toegang naar zeer diepe kruipruimte (ca. 1,20m diep of meer).
Doorgang naar brede L-vorm woonkamer met een grote schouw met openhaard, halfopen keuken met eenvoudige keukenopstelling en aansluitend een extra ruimte om bij de keuken te betrekken met extra inbouwkast en achterom naar vrije achtertuin (N/W) met verrassende elementen van volwassen groen, terrassen met paden welke doorlopen naar achtergelegen verscholen tuinhuis met spannende doorkijkjes en mogelijkheid van achterom.

Doorgang naar slaapgedeelte met een tweetal slaapkamers, waarbij de achtergelegen slaapkamer een directe uitloop heeft naar de 100% privacy biedende tuin, en een slaapkamer aan de voorzijde met fantastisch ruimtelijk straatbeeld.
De badkamer is eenvoudig en voorzien van een douche met wastafelcombinatie.

Verdieping:
Deze seniorenwoning is meer dan een standaard seniorenwoning.
Deze woning kan iedereen behagen, en heeft een complete verdieping van formaat.
Een riante zeer grote extra slaapkamer met dubbele hardhouten raampartijen v.v. HR++ glas, twee extra kamertjes welke ook nog eens in gebruik genomen kan worden als bijv. slaapvertrekken / werkkamers ( met kleine aanpassingen ).

Algemeen:
U zoekt een woning waar u met gemak 110 jaar oud kunt worden, zonder uw tuin te moeten opofferen, geen trap meer hoeft te bestijgen, dan is dit een uitgesproken KANS.

Mede door de centrale ligging, en alle wensbare elementen waaronder de ruime garage in spouw met makkelijke automatische sectionalpoort, de riante vrije tuin en het slapen en douchen op de begane grond, maakt deze woning UNIEK.

Witte & Verheul Maakt het Verschil!!

Kaart

Reageer direct op dit object

Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Wat is uw vraag/opmerking?
  

 
 

Laatst toegevoegde panden

WESSEM
€ 850,-
WEERT
€ 1.200,-
Kelpen-Oler
€ 200.000,-