Makelaarskantoor Witte en Verheul

Twijnderstraat 53

Kenmerken

Prijs:€ 449.000,-
Type woning:Eengezinswoning
Vloeroppervlakte:197 m2
Plaats:WEERT
Brochure:downloaden

UNIEK! Deze multifunctionele “Praktijkwoning” met een woonoppervlak van maar liefst 197 m2 is geschikt voor o.a. werken/bedrijf aan huis, studio met alle voorzieningen voor zelfstandig wonen, mantelzorg en natuurlijk gewoon om geheel zelf in te wonen. Centrum Weert, het NS station, scholen en recreatie zijn op loop- en fietsafstand gelegen. De hoofdontsluitingswegen zijn eveneens snel bereikbaar. De woning is voorzien van zowel een patiotuin alsmede een groot dakterras. Op de begane grond is een inpandige berging van 19 m2. Parkeren kan op de eigen oprit en op openbare parkeerplekken voor de deur. Met een energielabel B heeft de woning al een goede energieprestatie. Met het aanbrengen van zonnecellen ligt een A-label binnen bereik.

Bent u op zoek naar een dergelijke woning, maak dan een afspraak voor bezichtiging aan laat verrassen door de enorme hoeveelheid ruimte.

De woning bestaat uit een grote praktijkruimte / studio (elektrisch gescheiden van de woning) met entree, toilet, garage, tuin en berging op de begane grond.
Op de eerste verdieping bevinden zich de woonkamer met open keuken en het grote dakterras.
Op de 2e verdieping bevinden zich drie slaapkamers, een separaat toilet en een uitgebreide badkamer met douche en ligbad en wastafel.

Opleveringsniveau: De gehele woning is v.v. hardhouten kozijnen met dubbele beglazing. Geheel v.v. elektrisch bedienbare rolluiken en screens.
Groot elektrisch bedienbaar zonnescherm op dakterras.
De woning wordt verwarmd via HR combiketel (2016). De praktijkruimte/studio is v.v. lucht/lucht warmtepomp (koelen en verwarmen in combinatie met vloerverwarming).
Als de praktijkruimte/studio enkel met de warmtepomp wordt verwarmt is energie label A mogelijk. Het gehele object is v.v. een alarminstallatie met bewegingsmelders en rook-/brandmelders.
De woning is volledig geïsoleerd en is voorzien van een energielabel B.
Het hellend dak op Zuid biedt de mogelijkheid voor het plaatsen van 30 zonnepanelen voor een nog betere energie prestatie.
In de praktijkruimte / studio bevinden zich een keukenblok en doucheruimte zodat deze ook als woonruimte kan worden gebruikt (mantelzorg, samengesteld wonen, verhuur).
De berging in de tuin is in samenspraak met aangrenzende buur eventueel te verwijderen. Aan de achterzijde bevindt zich een gemeenschappelijk buurpad.

Kaart

Reageer direct op dit object

Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Wat is uw vraag/opmerking?
Prioriteit
  

 
 

Laatst toegevoegde panden

Eindhoven
€ 525.000,-
Weert
€ 250.000,-
Weert
€ 340.000,-