Makelaarskantoor Witte en Verheul

Twijnderstraat 10

Kenmerken

Prijs:€ 340.000,-
Type woning:Appartement
Vloeroppervlakte:88.5 m2
Plaats:Weert
Brochure:downloaden

De mooie getogen compilatie van 29 appartement staan prachtig aan een ruimtelijk plein met fraaie bestrating, bomen en kunstwerk.


Op de eerste verdieping gelegen direct naast de riante doorgang bevind zich dit appartement van 90 m2 met extra raampartij, berging en eigen parkeervak (zonder buren).

In de hoge parmantige doorgang bevindt zich de centrale entree met videofoon, automatische deuropeners, inpandige postboxen, trappenhal en uiteraard de lift.
Nabij de lift bereikt u uw eigen voordeur zonder extra tussendeuren te passeren. Eenmaal binnen is alles tot in de puntjes verzorgd, zeer ruime hal v.v. prachtige plankenvloer (Eiken met moderne grijze gloed, meterkast met automaten en gasmeter, gezellig toilet met hangcloset met inbouwreservoir, fonteintje, verzorgd tegelwerk met dubbele listello, verlaagd plafond met inbouwspots.
Grote badkamer met separate extra ruime, halfronde hoekdouche v.v. dubbele glazen deuren, brede design radiator , Duo- ligbad en fraai getogen wastafelmeubel met hoge kast, spiegel met diverse spots, tegelwerk tot plafond, diagonale vloertegels en idem iets verlaagd plafond met inbouwspots.

Toegang via de hal naar de bijzonder ruime master slaapkamer v.v. een grote inbouw kast met schuifwanden, mooie kunststof raampartijen met prachtig weids uitzicht over voorliggend plein en toegang naar eigen geheel privacy biedende loggia. 2e slaapkamer welke ook uitzicht heeft op de loggia. Deze slaapkamer is tevens in een handomdraai bij de woonkamer te betrekken.

Doorgang naar de woonkamer, waarbij je direct wordt aangetrokken tot het geweldige uitzicht aan de voorzijde met diverse gezellige hoekjes en hoekvenster welke het gevoel geven van een heuse erker of zelfs een tuinkamer! Uiteraard aan de toegang naar de loggia met vlonder en screen voor de ochtendzon (krantje Croissantje) en het meest gewilde vergezicht!

Keuken met hoekopstelling (volledig van meubelplaat vervaardigd), granieten aanrecht, koelkast, elektrische kookplaat, afz.kap, gootsteen, doorlopende plankenvloer, toegang naar berging met aansl. wasm./droger, CV Remeha Quinta 2007/2008, mech.afz. 2015/2016.

Uiteraard bevindt zich ook nog een berging in het souterrain met eigen elektra en u heeft een eigen parkeervak ( zonder buren ).

Witte & Verheul Maakt het Verschil !!

Kaart

Reageer direct op dit object

Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Wat is uw vraag/opmerking?
Prioriteit
  

 
 

Laatst toegevoegde panden

Eindhoven
€ 525.000,-
Weert
€ 250.000,-
Weert
€ 340.000,-