Makelaarskantoor Witte en Verheul

Tromplaan 31 VERKOCHT

Kenmerken

Prijs:€ 235.000,-
Type woning:Eengezinswoning
Vloeroppervlakte:102.5 m2
Plaats:Weert
Brochure:downloaden

Starters opgelet !!!

Fraai achter brede groenstrook gelegen.
Een betaalbare splitlevel woning aan de Tromplaan gelegen met eigen carport, aparte achterom. 3 slaapkamers en half-verdiepte berging (stahoogte). Maar liefst 6 niveaus.
Nagenoeg geheel geïsoleerd, waarbij de vloer van de berging en hal in 2019 extra is geïsoleerd 3,7 Rc.

De heerlijke carport en overdekt entree ( zonder overburen ) brengt u verder naar de ruime halpartij, met garderobe, aparte doorgang naar berging op de begane grond met cv-opstelling Nefit HR Combi 2019, en aansl. wasm/droger. Tevens een trap naar verdiepte complete hobbyruimte (4,68x4,62m), toiletruimte en trap naar de eerste leef-verdieping met de keukenopstelling en directe uitloop naar de vrije achtertuin (géén directe achterburen!).

Eenvoudige keukenopstelling incl. apparatuur, plavuizenvloer, prachtig uitzicht over eigen verhoogde achtertuin aan achtergelegen groen en speelweide gelegen met eigen achterom.
Trapje naar living met laminaatvloer welke geheel doorloopt in de uitgebouwde aanbouw met prachtige schuine kunststof puien, waarbij ook hier een weids uitzicht geeft over de Tromplaan.

Volgende niveau herbergt een centraal gelegen badkamer met 2e toilet, wastafelmeubel, ligbad waarbij je door daglichtkoepel kan genieten van de sterrenhemel. Ouderslaapkamer aan de achterzijde met raampartij en rolluik.

De 2e en 3e slaapkamer liggen weer een niveau daarboven. De tweede slaapkamer heeft een raampartij welke uitkijkt over het platdak van de badkamer en grote slaapkamer, de 3e slaapkamer heeft een dakvenster. Teven hebben de beide slaapkamers nog een extra zolderverdieping welke bereikbaar zijn middels een vlizotrap.

Verrassend en super speels gebouwde woning, waarbij u vandaag de dag nog steeds een brede glimlach krijgt.

kijkt u samen met ons mee?!

Witte & Verheul Maakt het Verschil !

Kaart

Reageer direct op dit object

Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Wat is uw vraag/opmerking?
  

 
 

Laatst toegevoegde panden

Kelpen-Oler
€ 200.000,-
Weert
€ 875,-
WEERT
€ 896,-