Makelaarskantoor Witte en Verheul

Sint Maartenslaan 33 VERKOCHT

Kenmerken

Prijs:€ 550.000,-
Type woning:Eengezinswoning
Vloeroppervlakte:206.8 m2
Plaats:Weert
Brochure:downloaden

Aan een ventweg met grote volwassen platanen gelegen, bevindt zich deze authentieke stadsvilla.

Bouwjaar 1961, Oppervlakte 502 m2, Inhoud 785 m3.

550m lopen naar het station!
Afslag A2, 5 km!
Directe verbinding naar Amsterdam, reistijd slechts 1,49u!
Directe verbinding naar Maastricht, reistijd slechts 53 minuten!

Hoe centraal wil je wonen?

Riant vrijstaand woonhuis met fraaie diepe oprit voor meerdere auto’s. Overdekt entree , Hardhouten voordeur, prachtige centrale halpartij met travertin vloeren, waarbij de immense “bordestrap” geheel naar boven krult. (Must See). Kleine opstap naar hal met garderobe met extra raampartij met stalen kozijn en glas-in-lood en een ruime toilet met fonteintje en een spannende deur naar de bijkeuken en achterom. M.k. met slimme meter met 8 stoppen en gasmeter. Aparte deur naar dichte keuken en een doorgang naar de zeer ruime living met hardhouten parketvloer en fantastisch lichtinval door de brede raampartijen met dubb. glas en zonneluifel aan de voorzijde, erker kozijn aan de opritzijde met dubb. beglazing, brede vensterbanken en strakke stucplafonds.
Openslaande stalen deuren naar overdekt terras aan de Oostzijde met terras. Aan de achterzijde is de eetkamer gesitueerd met tevens openslaande kunststof deuren met dubb. Beglazing naar lommerrijke achtertuin met volwassen groen, diverse paden van Leisteen en terrassen.

Dichte keuken met een design keuken in U-opstelling (top design van 1960). Deur naar achtergelegen bijkeuken en achterom en deur naar het toilet welke ook in verbinding staat met de hal.

Verdieping 1:
Na het bestijgen van het eerste gedeelte van de bordestrap komt u uit op een ruime overloop met een toegang naar heuse dakterras. De ruime eerste verdieping herbergt 4 grote slaapkamers, 2 met inbouwkasten en wastafelcombinaties. De ouderslaapkamer ligt aan de voorzijde en heeft dubbele stalen deuren naar het balkon aan de voorzijde. De badkamer is bereikbaar via de ouderslaapkamer en ook via de overloop.

Verdieping 2:
De bordestrap gaat in dezelfde beweging door naar de 2e verdieping, idem met overloop en deur naar halpartij met zolderruimte waar de cv-opstelling staat (Vaillant VHR 30C 2007), inbouwkastenwanden en nogmaals twee ruime slaapkamers, beide met een riante dakkapel.
In totaal dus 6 slaapkamers!!

Algemeen:
Onder de ruime hal en gedeelte van de woonkamer bevindt zich een heerlijke kelder in 2 compartimenten. (vroegere olie-gestookte cv-opstelling). (olietank reeds gesaneerd en ligt nog onder de oprit, Kiwa-certificaat aanwezig).

Aan het einde van de diepe, lange oprit staat de stenen garage met automatische poort al op uw auto te wachten. Aparte loopdeur en dubbele ramen geven ook hier weer een gezellige sfeer aan het geheel.

Deze locatie en traditionele degelijke bouw kunnen met gemak een verbouwing dragen!

Witte & Verheul Maakt het Verschil !!

Kaart

Reageer direct op dit object

Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Wat is uw vraag/opmerking?
Prioriteit
  

 
 

Laatst toegevoegde panden

Weert
€ 700,-
Weert
€ 1.350,-
Weert
€ 475.000,-