Makelaarskantoor Witte en Verheul

Schoenmakersstraat 7 VERKOCHT

Kenmerken

Prijs:€ 375.000,-
Type woning:Commerciele winkel
Vloeroppervlakte:340.4 m2
Plaats:Roermond
Brochure:downloaden

Wonen en werken in hartje Centrum.

Origineel bouwjaar 1886, volledige renovatie in 1998.

Op een ideale plek in de binnenstad, staat dit unieke bedrijfspand te koop, bestaande uit een winkelruimte van maar liefst 205 m2 BVO, met een gebruiksoppervlakte (GO) van 182,1 m2 en een extra kelderruimte van nog eens 36 m2.

Mooi strak modern entree van ca. 5,5 m1 met Graniet omkleed, dubbele glazen deuren welke transparant wegvallen in het geheel, waarbij de Natuurstenen omlijsting extra tot haar recht komen.

Met deze strakke verschijning geniet u van een automatische aantrekkingskracht.
En een complete riante bovenwoning van ca. 600 m3 met een dakterras, waar U werkelijk kan verdwalen en tevens genieten van uw welverdiende rust.

Winkel:
Thans een functioneel, geheel nog in gebruik als slagerij, welke voldoet aan de huidige strenge normen. ( slagerij wordt ook ter overname aangeboden ).
Een betere start kunt u niet wensen!
Keurig strak entree, uitgebreide m.k. Doorlopende moderne tegelvloer over de gehele winkelruimte, keurig plafond met airco en fraaie wandafwerking. Halverwege bevindt zich de opgang naar de fantastische bovenwoning.
Doorgang naar keuken met diverse koelcellen en toegang naar een kelderruimte. Achter de keuken passeert u nogmaals een drietal koelcellen (demontabel) en komt u in de werkruimte. De vloer bestaat hier uit een vloeistofdichte afwerking v.v. div. schrobputjes, extra koelsystemen, daglicht, veel stroom incl. kracht en wateraansluitingen. Doorgang naar berging met boiler-opstelling en extra stallingsruimte met toegang naar een patio en vliering.

Woonhuis:
Via de centrale opgang met tussen-portaal en toiletruimte bereikt u een geheel andere wereld. Ruimte, Ruimte en nog eens Ruimte. Direct aan de eerste overloop is een complete werkkamer, tevens controle ruimte t.b.v. de winkelvoorzieningen. De keurige laminaatvloer gaat over in een fraaie laminaattegel, welke de heerlijke, ruime leefkeuken accentueert. Een werkelijke TOP- keuken v.v. div. apparatuur. Fraaie plafondomlijsting met indirecte verlichting. Brede raampartij welke zicht heeft over een eigen bijzonder ruim dakterras van ca. 100 m2.

De woonkeuken gaat naadloos over in de living aan de voorzijde. Idem strak en modern. Ook hier een strak plafond met indirecte verlichting, mooi straatbeeld met onderhoudsvrije kunststof kozijnen met HR++ beglazing.
Verdieping 2:
Trap vanuit de leefkeuken naar de riante overloop met drie grote slaapkamers, resp: 13.3 m2, 13,8 m2 en 17.08 m2, aparte wasruimte, grote badkamer v.v. ligbad, aparte douche 2e toilet, moderne wastafelcombinatie en dubbele raampartij in de zijgevel.

Verdieping 3:
Vaste trap naar 3e verdieping, intieme overloop met een inbouwkast, deur naar 4e slaapkamer in de kopse gevel aan de achterzijde met uitzicht over het eigen dakterras.
Doorgang naar een extra berging met cv opstelling en een doorgang naar een zolderkamer. Een 5e slaapkamer is hier in een handomdraai te realiseren.

Kortom: Nu je eigen zaak beginnen, was nog nooit zo makkelijk.

Wonen en werken onder 1 dak!

Witte & Verheul Maakt het Verschil !

Kaart

Reageer direct op dit object

Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Wat is uw vraag/opmerking?
Prioriteit
  

 
 

Laatst toegevoegde panden

Weert
€ 650,-
Weert
€ 1.350,-
Weert
€ 345.000,-