Makelaarskantoor Witte en Verheul

Saarsvenweg 3

Kenmerken

Prijs:€ 475.000,-
Type woning:Woonboerderij
Vloeroppervlakte:285.9 m2
Plaats:Nederweert-Eind
Brochure:downloaden

Zeer, zeer, zeer ruime halfvrijstaande woonboerderij uit 1955, en geheel verbouwd in 2019/2020, meer dan 1200m3 aan de rand van het natuurgebied gelegen!

De weg is zelfs genoemd naar het natuurgebied “Sarsven de Banen”.

Het Sarsven en de Banen zijn twee naast elkaar gelegen heidevennen in Midden-Limburg. Het is een Peelrestant. Gezoneerd en in mozaïek met elkaar komen gemeenschapen voor van zeer zwak gebufferde wateren en van zwak gebufferde wateren. De vennen worden deels gevoed met kwelwater uit omliggende hoge gronden. Het gebied is gelegen in één van de laagten die worden aangetroffen in de voedselarme zandafzettingen van het middenterras van de Maas. Plaatselijk komt moerasveen voor, variërend in diepte. Het bestaat uit een samenstel van vennen, wilgen- en gagelstruweel, elzen- en berkenbroekbos en zowel natte als drogere graslanden.
Herten, reeën, konik paarden, zwanen, ganzen, reigers, ooienvaars, lepelaars, kortom : meer beesten dan in het circus!!! En dat allemaal naast de deur.

Van origine betreft het een kop,- staart boerderij, waarbij de staart geheel is omgetoverd in een mega grote woning met 15 kamers, 6 slaapkamers en een extra interne woning. (Ideaal voor dubbele bewoning van ouders en/of zorgwoning).

Indeling:
Eigen entree, halpartij met eigen uitgebreide meterkast, eigen gasmeter ( met een tussenmeter naar nr.1, en de watermeter loopt via nr.1 met een tussenmeter voor nr. 3).
Badkamer begane grond, ook geheel vernieuwd, ruime inloop douche en prachtig groot badmeubel, separate toilet, idem modern, doorgang naar bijkeuken en achterom, toegang naar de heerlijke leefkeuken met maatwerk hoekopstelling (2019-2020) v.v. vaatwasser, inductie kookplaat, afz.kap, gootsteen, koelkast, extra grote kast met div.laden en een magnetron-oven.
Doorloop naar de grote woonkamer met prachtige gemetselde boog, heerlijke zithoek met een nog mooier uitzicht, riante schouw en ook nog een extra werk,- slaapkamer op de begane grond. Tevens is er nog een hal naar een complete extra wooneenheid op de begane grond met alle denkbare voorzieningen (2019-2020) met eigen toilet, eigen keuken, eigen badkamer, eigen slaapkamer en ook hier een geweldige living op de ochtend,- en middagzon.

Verdieping;
Via de hal bereikt u hier de overloop met mega gang op de verdieping met betonnendek, waaraan de slaapkamers, zolders, cv ruimte (Remeha CR 2019) en wasruimte zijn gesitueerd.
Slaapkamers met extra dakkapel, en de balken nog in het zicht.
Gehele kap is nageïsoleerd met 10cm PIR platen (4,5Rd) en de tussenzolder nog eens met 4 cm steenwol.
Op de betonnen verdiepingsvloer is nog een zwevende vloer aangelegd met extra isolatie 7 cm tussen de sporen.

Uiteraard is er ten tijde van de verbouwing goed gekeken naar de isolatie. Alle buitenmuren zijn nageïsoleerd met vlokken, de borstwering van de slaapkamers zijn v.v. een extra binnenwand met 4 cm steenwol, en de voorzijde nog extra 10 cm isolatie. v.v. kunststof kozijnen (enkele hout) met HR++ beglazing.

Fantastische vergezichten, heerlijk omzoomd door veel groen, en toch nog de voorzieningen op fietsafstand. Denk daarbij aan de A2 op 2,8km, Bushalte op nog geen 200m, school op 2,8km, supermarkt 2,2km en het station op 5,7km.

Verdwaalt u niet in het natuurgebied, dan wel in uw nieuwe woning.
Ruimte, Ruimte en nog eens Ruimte!!

Kaart

Reageer direct op dit object

Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Wat is uw vraag/opmerking?
Prioriteit
  

 
 

Laatst toegevoegde panden

WEERT
€ 950,-
Weert
€ 215.000,-
Weert
€ 265.000,-