Makelaarskantoor Witte en Verheul

Princenweg 16 VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD

Kenmerken

Prijs:€ 375.000,-
Type woning:Woonboerderij
Vloeroppervlakte:200.6 m2
Plaats:Weert
Brochure:downloaden
Floorplanner:bekijk

Woonboerderij op heerlijk perceel, fijne ruimte om te mogen wonen.

Van origine is de woning gesticht in 1927, echter geheel gerenoveerd in 1973, waarbij de woning in haar geheel incl. de begane grondvloer met 60cm is verhoogd en voorzien is van nieuwe betonvloeren, ringfundering met spouw welke in 2005 is nageïsoleerd.
Oppervlakte perceel 1787 m2, Inhoud 692 m3.

Indeling:
Markante verschijning op een fraaie locatie gelegen, aan de voorzijde aan de glooiende en beeldbepalende Princenweg, en aan de achterzijde aan Oud Boshoven.
Hardhouten entree met extra zijraam, riante halpartij met m.k. (8x aut. 2x aardlek) 2010, wanden van granol in combinatie met schoonmetselwerk. Diverse deuren naar woonkamer en keuken. De woonkamer in L vorm is aan de kopse kant van de woning gesitueerd met prachtig weids straatbeeld, waarbij Maria een oogje in het zeil houdt vanuit het oude Kapelletje van de Oude Steeg.
De sfeervolle kachel maakt de gezelligheid compleet. Aansluitend de leef-keuken met Eiken hoekopstelling v.v. inbouwapparatuur en extra werkblad met kastruimten.
De vroegere achterdeur biedt nu toegang naar de heerlijke serre (2009) met veel extra licht. Aluminium constructie met polycarbonaat platen, kunststof puien met raampartijen en een schuifdeur de weide wereld in (eigen park).

Doorlopende nostalgische tegelvloer naar slaapvleugel met 4 slaapkamers, allemaal v.v. hardhouten kozijnen met dubbele beglazing, Novilon vloeren en vloerbedekking.
Apart toilet, geheel betegeld en slim weggewerkt onder de schuinte van de trapopgang. Separate, centraal gelegen badkamer met douche incl. glazen deuren, wastafelmeubel en kunststof ligbad.

Bijkeuken met aansluiting wasm./droger, raampartij en achterdeur. Tevens opgang naar verdieping.

Verdieping:
De steile trap brengt u naar de zolderverdieping waar nog enkele kamers en doorloopkamers zijn gemaakt. CV opstelling (Daalderop 2006).
De kap is in 1973 geheel vervangen, géén asbest, aluminium dakbeschot van binnenuit geïsoleerd met glaswol en deels afgetimmerd met schroten en deels met hardboard .

Buiten:
Hier is het om te doen ……………………. HEERLIJK DEZE VRIJHEID !
Super vrije ligging met geweldige extra bergruimten, garage in spouw welke doorloopt in een extra schuur en grote afhang, geven u nét dat stukje extra !
Geheel omsloten door eigen groen met Coniferen-, en Beukenhagen.

Laat deze plek uw hart veroveren !

Op deze lokatie is de Waarde - Archeologie zeer hoog !!
d.w.z.: Dat er in bijna alle gevallen een omgevingsvergunning nodig zal zijn, ook voor niet zijnde bouwwerken!

Witte & Verheul Maakt het Verschil !

Kaart

Reageer direct op dit object

Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Wat is uw vraag/opmerking?
  

 
 

Laatst toegevoegde panden

Weert
€ 1.250,-
Weert
€ 799.000,-
Weert
€ 425.000,-