Makelaarskantoor Witte en Verheul

Noorderlaan 30

Kenmerken

Prijs:€ 389.000,-
Type woning:Eengezinswoning
Vloeroppervlakte:143 m2
Plaats:Weert
Brochure:downloaden
Floorplanner:bekijk

Een mooi groot vrijstaand woonhuis op een heerlijk vrije hoekligging.

Ruime L-living met aansluitend een aangebouwde keuken met achter gelegen bijkeuken, 3 slaapkamers op de verdieping en vaste trap naar zeer hoge tweede verdieping met ruimte voor een 4e en 5e slaapkamer. Extra grote garage in spouw, oprit en tuin op het Zuiden!
Bouwjaar 1973, Oppervlakte 383 m2, Inhoud 525 m3

Indeling:
Via de Noorderlaan bereikt u het entree met brede toegang, Ruime halpartij met travertinvloer prachtige degelijke wanden met schoonmetselwerk, extra daglichttoetreding door smalle hoge stalen raam welke ook in de ruime toiletruimte is gesitueerd en ook in de bijkeuken. Het toilet is halfhoog betegeld, wit sanitair en fonteintje (weer helemaal in!).
Vernieuwde meterkast v.v. automaten, slimme meters, watermeter nabij de kruipruimte.
Fantastische Eiken trap met bordes.

Doorgang naar de L-vorm Living met keurige travertinvloer, en het prachtige lichtinval en de mooie uitzichten over het weidse groen, nemen u verder mee in deze beschrijving.
Heerlijke zit met kachel (open haard mogelijk), en zicht over eigen privacy biedende achtertuin.
De kozijnen zijn een combinatie van houtenkozijnen met hardhouten draaiende delen en v.v. dubbele beglazing.

Glazen schuifdeur naar dichte keuken in U-opstelling (Pinmaekers Keuken) v.v. elektrische kookplaat, oven, Rvs aanrecht met gootsteen, afzuigkap en koelkast. Idem een groot raam (dubb. Glas) en aparte deur naar terras. Aparte bijkeuken ,met uitstortgootsteen en diverse aansluitingen t.b.v. wasmachine en droger, en uiteraard weer een smal stalen kozijn.

Verdieping:
Via de Eiken trap komt u op de eerste verdieping met vloerbedekking en een 3-tal ruime slaapkamers met diverse inbouwkasten, zeer ruime badkamer met raam, grote aparte douche, ligbad, 2e toilet en wastafelcombinatie.

Verdieping 2:
Aan het einde van de overloop gaat er een deur naar de 2e verdieping.
Makkelijk lopende dichte vaste trap met rode loper welke u naar de immense grote verdieping brengt.
Ruime voorzolder met knieschotten keurige dubbele ramen in de kopgevel, jonge cv-opstelling Nefit Trendline HR 2018 en doorgang naar de achtergelegen extra slaapkamer idem met een dubbele raampartij in de voorgevel waarbij je heerlijk kan wegdromen van de vergezichten.

Algemeen:
Ruime achtertuin met extra overkapping (heerlijk genieten van de avondzon), aparte achterom naar oprit gelegen aan de Clarastraat, diverse paden naar de grote diepe en tevens brede garage (in spouw).

Kortom: een echt (t)huis huis !!

Witte & Verheul Maakt het Verschil !!

Kaart

Reageer direct op dit object

Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Wat is uw vraag/opmerking?
  

 
 

Laatst toegevoegde panden

Weert
€ 389.000,-
Weert
€ 599.000,-
Weert
€ 800,-