Makelaarskantoor Witte en Verheul

Kremersweg 27 VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD

Kenmerken

Prijs:€ 525.000,-
Type woning:Woonboerderij
Vloeroppervlakte:267 m2
Plaats:Weert
Brochure:downloaden
Floorplanner:bekijk

LANGGEVELBOERDERIJ

Weert – Buitengebied – Swartbroek

Geheel gebouwd in 1979, Oppervlakte 1493 m2, Inhoud 1137 m3

Volledig geïsoleerde woning vervaardigd met mooie degelijke authentieke bouwmaterialen o.a. veldbrand, koppenverband schoonmetselwerkwanden, kopgevels met prachtig vlechtwerk, bijzondere troggewelven plafonds (betonnen systeemvloeren).

De Kremersweg kenmerkt zich door alleen bestemmingsverkeer, en de verscholen voordeur verklapt de gezellige intieme sfeer. Een heuse halpartij met nostalgische tegelvloer, immense riante Beukentrap, grote inloopgarderobe, zeer uitgebreide meterkast en de diepe hal met fantastische hergebruikte Veldbrand metselstenen in prachtig koppen-verband, trekken u verder de woning in.
Dubbele deuren naar de grote LIVING waarbij de plavuizenvloer geheel in balans is met de huiselijke sfeer in combinatie met het troggewelven plafond, openslaande deuren en fraaie raampartijen welke uitkijken op het oneindigende.
Ruime leefkeuken in U-opstelling v.v. div. apparatuur, o.a. rvs afz.kap, vaatwasser, 1,5 spoelbak, oven, losse magnetron, koelkast en heerlijk zicht over eigen park!
Aansluitend een bijkeuken van formaat met achterom, diverse inbouwkasten, cv-opstelling (Nefit Topline 2013).

De ruime hal herbergt en grote ouderslaapkamer op de begane grond met tegenover een zeer complete eigen badkamer met aparte douche, privé toilet en wastafelcombinatie, waarbij nog een extra gasten toilet aan de hal is gesitueerd. Tevens is de inpandige ruime garage aan het einde van de hal bereikbaar.

Verdieping:
De “Beuken” Bordestrap brengt u naar boven, waarbij de lange overloop met een vide waaraan een 4 grote slaapkamers zijn gesitueerd, allen met een zeer grote maatvoering met dakkapellen, dakvensters en raampartijen in de kopgevels. Op deze verdieping bevindt zich ook een tweede complete badkamer idem met douche en sfeervolle losstaand ligbad op pootjes en wastafel.
De inhoud van het pand is dermate dat er nog meer extra ruimten zijn ontstaan met o.a. 2 kastenkamers.

Algemeen:
Geïsoleerde kap met opstalan dakplaten;
Geïsoleerde vloeren;
Buitenmuren extra nageïsoleerd 2017;
24 zonnepanelen;
Energielabel A.

De woonboerderij heeft meerdere extra opstallen voor auto, aanhanger, houtopslag etc. etc., en bij het wandelen door de eigen tuin beseft u des te meer hoe gelukkig u kan zijn !!

Kom genieten in uw eigen sprookjesachtige tuin met daarop een woonboerderij waar u zich beslist Thuis zal voelen!!

Heerlijk wonen in het buitengebied , aan een weggetje voor alleen bestemmingsverkeer en toch direct nabij de uitvalsweg van Weert (Roermondseweg).

Witte & Verheul Maakt het Verschil !

Kaart

Reageer direct op dit object

Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Wat is uw vraag/opmerking?
  

 
 

Laatst toegevoegde panden

Weert
€ 285.000,-
Weert
€ 775,-
Weert
€ 275.000,-