Makelaarskantoor Witte en Verheul

Kraanweg 21 VERKOCHT

Kenmerken

Prijs:€ 799.000,-
Type woning:Landhuis
Vloeroppervlakte:339.1 m2
Plaats:Weert
Brochure:downloaden

Riant landhuis op ruim perceel, met grote schuur van ca. 600 m2.

Het betreft hier een opeenstapeling van de allerbeste materialen van de begin jaren '80, en een grondige renovatie in 2018
Een origineel metselsteen uit Weert, A klasse Bos. Geheel voorzien van hardhouten kozijnen welke antraciet zijn geschilderd, fantastische kap met gebakken pannen etc.
5 slaapkamers waarvan ook een slaapkamer op de begane grond, grote kelder in diverse compartimenten, dubbele garage met zolder, parkachtige tuin met vijver, zwembad en grote schuur van ca. 600 m2.

Bouwjaar 1982, Oppervlakte 9.068 m2, Inhoud 1178,45 m3

Indeling:
Mooi hoger gelegen perceel waarop dit degelijke grote landhuis statig over het landgoed waakt, met geweldige vrije uitzichten over de weidse landerijen.

De brede oprit met automatische toegangspoorten ( vergunning hiervoor dient nog te worden aangevraagd ) voor meerdere auto's brengt u bij de woning met breed overdekt entree. Ruime halpartij met vide en balustrade , extra garderobe, uitgebreide meterkast en slaapkamer/kantoor op de begane grond.
Dubbele deuren naar living van maar liefst 48 m2, en dubbele openslaande deuren naar brede overkapping, super strak spanplafond. Leefkeuken van 15,6 m2. Doorgang naar bijkeuken met achterom en toiletruimte, hal naar overdekte doorgang naar de garages en extra werkkamer aan de voorzijde.

Verdieping:
De riante bordestrap voert u langs de dominante balustrade naar de vide waaraan een viertal slaapkamers zijn gesitueerd. De hoofdslaapkamer is op de avondzon gelegen met een heerlijk balkon met dubbele openslaande deuren en eigen inloopkasten.
Centraal gelegen zeer ruime luxe maatwerk badkamer met fantastische view over eigen park.

Algemeen:
Grote woning met extra verdieping (bereikbaar middels een vaste trap), grote vertrekken met ieder nog een riante dakkapel!! Mega kelder waar tevens de cv- installatie staat (olie gestookt, Saint Roch 2006). Ruime dubbele garage met zolder en grote vrijstaande geïsoleerde schuur v.v. een compleet nieuwe geïsoleerd kap. Deze schuur heeft een eigen oprit.

Een lust voor iedere ondernemer!

Zoekt u een goed gebouwde woning op een grote kavel, dan is dit dé aankoopmogelijkheid.

Witte & Verheul Maakt Het Verschil !!

Kaart

Reageer direct op dit object

Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Wat is uw vraag/opmerking?
  

 
 

Laatst toegevoegde panden

WESSEM
€ 850,-
WEERT
€ 1.200,-
Kelpen-Oler
€ 200.000,-