Makelaarskantoor Witte en Verheul

Kraanheidestraat 4 VERKOCHT

Kenmerken

Prijs:€ 595.000,-
Type woning:Woonboerderij
Vloeroppervlakte:206.2 m2
Plaats:Weert
Brochure:downloaden

Prachtige woonboerderij met vrijstaande riante garage, diverse bijgebouwen in een prachtige omzoomde vrije tuin.

Hier smelten al uw ideeën samen op een van de meest romantische plekken van Weert.
Nét in het buitengebied, maar direct aan de rand van Vrouwehof – Leuken gelegen, dus overal dichtbij!

Bouwjaar 1972, Inhoud 743,18, Woonoppervlakte 206,20, Oppervlakte kavel 10.036m2

Uniek in haar soort, niet te groot, niet te klein, gewoon helemaal perfect!
Heerlijke ruime oprit voor meerdere auto’s, aparte entree met toegang naar hal met doorlopende plavuizen, meterkast met dubb. Aardlek en diverse stoppen, doorgang naar Living aan de voorzijde gesitueerd welke heerlijk over de weilanden heen kijkt , aansluitend een eenvoudige leefkeuken met originele keukenopstand “Tielsa”. Aparte achterom met toiletruimte en complete bijkeuken in de afhang met nog een achtergelegen bergruimte en deur naar binnenplaats.
De ruime halpartij brengt u ook verder via de gang met verdiepte trapkast waar de gasmeter en watermeter is gesictueerd, naar een tweetal grote slaapkamers. De ouderslaapkamer is bijzonder groot (21m2), extra raam en dubbele openslaande deuren (met elektrisch rolluik) geheel op de ochtendzon. (wakker worden met een “big smile”!!). de tweede slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde, en waakt over het gehele eigen park, en heeft een uitloop naar de zonnige serre.
Centraal gesitueerde badkamer met moderne inloop douche, tweede toilet en wastafelcombinatie.

Verdieping:
Achter een keurig afgewerkte deur bevindt zich de trap naar de verdieping met een sta-hoogte van 2,50m. Eerste overloop met bergkasten onder het schuine en een aparte bergruimte t.b.v. de cv installatie HR CR Remeha Calenta 2017 en daglichtvenster.
Slaapkamer 3 betreft een doorloopkamer, idem met bergkasten en deur naar 4e slaapkamer aan de achterzijde met gezellige raampartij met rolluik en uitzicht over het uitgestrekte achterland met weilanden en landweggetje welke aansluit aan uw eigen park.
Slaapkamer 5 zit in de kopgevel aan de voorzijde, raampartij met dubb. Glas en rolluik. Uiteraard moet u ook hier even naar buiten kijken!

Garage:
We steken de binnenplaats even over om bij de garages te komen. Deels in spouw, dubbel kantelpoorten, extra groepenkast, vlizotrap naar bergzolder, aparte achtergelegen tussenberging en daarachter weer een complete werkplaats, ook hier een vlizotrap om de bergzolder aan de achterzijde te bereiken.

Stallen:
De keurige geplaveide paden brengen u verder naar de paardenstallen. Een drietal paardenboxen met daarboven een hooizolder (houten dek heeft aandacht nodig).

Achtergelegen werkruimte in de afhang van de paardenstal.

De wandeling gaat nog even verder, en voert langs groenborders met beukenhaag en eindigt in het romantische tuinhuis.

Waarom nog dromen, als het ook echt bestaat !

Witte & Verheul Maakt het Verschil !

Kaart

Reageer direct op dit object

Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Wat is uw vraag/opmerking?
  

 
 

Laatst toegevoegde panden

Kelpen-Oler
€ 200.000,-
Weert
€ 875,-
WEERT
€ 896,-