Makelaarskantoor Witte en Verheul

Kraan 36 VERKOCHT

Kenmerken

Prijs:€ 425.000,-
Type woning:Woonboerderij
Vloeroppervlakte:140.9 m2
Plaats:Nederweert
Brochure:downloaden

Grote woonboerderij waar de authentieke elementen grotendeels bewaard zijn gebleven, prachtige koppen-verband metselwerk, diverse rollagen en muizentanden, prachtige oude Eiken spanten welke vakkundig in 1919 zijn verwerkt tot deze prachtige verschijning!


Indeling: Via het fraaie binnenterrein met Limburgs grind, komt u bij de voordeur van uw nieuwe Limburgse woonboerderij van FORMAAT!
Fijne halpartij met m.k. trapopgang en doorgang naar voorkamer v.v. moeder gashaard en mooi weids uitzicht. Aansluitend een extra slaapkamer aan de voorzijde. Aparte eetkamer met eigen gaskachel, inbouwkasten, toegang naar kelder (met originele Eiken trap), en een heuse opkamer!

Achterhal naar keuken welke zich in het t-stuk van de boerderij bevindt. Lage raampartijen met zicht over eigen intieme heerlijke patiotuin op de middag- en avondzon. Separate doucheruimte en apart toilet. Via de achterhal komt u uit in de deel (voormalige koeienstal). Werkelijk fantastische ruimte welke thans is opgesplitst in ruime compartimenten en hal naar het T-stuk achter de keuken.
Achtergelegen inpandige schuur met fantastische hoogtes en prachtige oude Eikenspanten welke ritmisch op elkaar volgen en daarmee een overweldigend perspectief bieden.

Verdieping:
De verdieping beperkt zich over 1/3 van de woonboerderij, en herbergt een 3-tal slaapkamers, aparte zolder en inbouwkast. Via de overloop kunt u in een handomdraai toegang verschaffen naar de achtergelegen zolder en vide met betonnen dek! De verdieping boven de deel heeft de prachtige spanten in het zicht, en een authentiek hooi-luik is ook bewaard gebleven.

Algemeen:
Riante Limburgse woonboerderij met binnenplaats waaraan nog een tweetal grote schuren staan (géén asbest), aparte paardenstal met directe uitloop naar eigen weiland.

U zoekt Ruimte ?

Groter wordt het niet !

Witte & Verheul Maakt het Verschil

Kaart

Reageer direct op dit object

Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Wat is uw vraag/opmerking?
Prioriteit
  

 
 

Laatst toegevoegde panden

Weert
€ 700,-
Weert
€ 1.350,-
Weert
€ 475.000,-