Makelaarskantoor Witte en Verheul

Kloosterstraat 29

Kenmerken

Prijs:€ 550.000,-
Type woning:Eengezinswoning
Vloeroppervlakte:147 m2
Plaats:Weert
Brochure:downloaden

Sfeervol wonen in jaren’30 stijl. Werken aan huis. Mantelzorg. Leefplan begane grond. Het kan, in deze geheel gemoderniseerde en geïsoleerde vrijstaande woning met grote vrijstaande werkruimte/berging en een heerlijke grote tuin van maar liefst 820 m2! Ook uitbreiding van de woning is mogelijk. Er is reeds een vergunning aanwezig met bouwtekening voor de realisatie van nog eens 75 m2 extra woonoppervlak. Alle voorzieningen zijn te voet en per fiets bereikbaar en parkeren kan op eigen terrein. Uitvalswegen zijn goed bereikbaar en scholen liggen op loopafstand.


Interesse? Bel dan voor een afspraak voor een uitgebreide rondleiding in deze mooie woning.

VRAAGPRIJS : € 550.000,-

AANVAARDING : IN OVERLEG

Indeling:
De begane grond is grotendeels v.v. tegelvloer met authentieke uitstraling. De woonkamer is v.v. eiken vloer (deze is echter wel aan vervanging toe). De leefkeuken is v.v. van een eigentijdse keuken in hoekopstelling en v.v. de benodigde apparatuur. De sanitaire voorzieningen zijn gesitueerd in de aanbouw met o.a. toiletruimte, wasruimte, berging en de badkamer. De grote berging/werkruimte is verbonden via een overkapping. De berging is geheel geïsoleerd en reeds v.v. toilet en trap naar vliering. Deze ruimte leent zich uitstekend voor werken aan huis, mantelzorg of andere aan huis gebonden activiteiten. De grote tuin is via een vrije achterom te bereiken via de eigen oprit.
Op de verdieping zijn er 4 slaapkamers en een toilet aanwezig. Via de vlizotrap op de overloop is de bergzolder te bereiken.
Vanuit de keuken is de provisiekelder te bereiken.

De woning is door de tijd gemoderniseerd en o.a. voorzien van:
- nieuwe hardhouten kozijnen met HR ++ glas;
- spouwmuurisolatie;
- dakisolatie;
- geheel nieuw opgetrokken bijgebouw;
- vernieuwde elektrische installatie.
De keuken en het sanitair is wat ouder.

Kaart

Reageer direct op dit object

Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Wat is uw vraag/opmerking?
Prioriteit
  

 
 

Laatst toegevoegde panden

Weert
€ 1.100,-
Weert
€ 285.000,-
Nederweert-Eind
€ 475.000,-