Makelaarskantoor Witte en Verheul

Karekiethof 23 VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD

Kenmerken

Prijs:€ 289.000,-
Type woning:Eengezinswoning
Vloeroppervlakte:131.4 m2
Plaats:Weert
Brochure:downloaden

Achter deze bijzondere verschijning schuilt een hoogwaardige en riant uitgebouwde middenwoning met oog voor detail.


Op een werkelijk prachtige locatie, verscholen hofje in een groenrijke omgeving welke aan de achterzijde aan een glooiend park is gelegen.

Langs de fijne onderhoudsvrije voortuin en voorliggende carport bereikt u het terug liggend entree met kunststof voordeur met triple-glas, hal met garderobe en doorlopende grindvloer, antraciet van kleur, voorliggende berging met tegelvloer, vide, aperte deur, raampje, rolluiken en omvormer tbv de zonnepanelen. Meterkast met 4 automaten, aardlek, en aparte groep tbv de zonnepanelen, glasvezel en CAI. Tevens heeft de hal ook nog een extra bergkast onder de trap.
Doorlopende grindvloer naar zeer bijzondere toiletruimte ( marmerlook tegelwerk met Gouden elementen) met een uitnodigende dou-closet “one of a kind” .
Deur naar keuken met riante hoekopstelling en prachtig zicht over het groene, ruimtelijke plantsoen en v.v. diverse inbouwapparatuur.
Kunststof kozijnen, airco, spanplafonds, brede doorgang met boog naar uitgebouwde living, ook met spanplafonds en plafondlijsten met ingebouwde verlichting. Ook hier is een onderhoudsvrije grindvloer aangelegd. De aanbouw van 2006 is v.v. een brede prachtige, erker met kunststof pui met dubbele openslaande deuren ( incl. rolluiken ) naar de achtertuin ( geen directe achterburen ).

Verdieping:
Trapopgang met ledverlichting en treden welke v.v. grindvloer, super strakke wanden (gemarmerd stucwerk), overloop en gehele verdieping is v.v. een grindvloer. Grote slaapkamer ( voormalig 2 slaapkamers) aan de achterzijde, kunststof kozijnen met HR ++ glas 2009 met rolluiken en de ruimte heeft een eigen (2e) airco met buitenunit. Ook hier is de verdieping geheel v.v. een donker spanplafond. Badkamer aan de voorzijde, speels met een schuine zijde, groot wastafelmeubel, extra kastenwand en ruime inloop douche met een vaste glazenwand.

Verdieping 2:
Een heuse vaste trap gerealiseerd (alsof het altijd zo is geweest) naar grote en tevens zeer hoge zolderruimte met kunststof dakvenster, cv-opstelling HR-Combi Vaillant 2018 en diverse aansluitingen wasm./droger.

Laat u meevoeren in deze prachtige droom van glitter en glamour, waarbij duizend en één nacht in het verschiet ligt.


Witte & Verheul Maakte het Verschil !

Kaart

Reageer direct op dit object

Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Wat is uw vraag/opmerking?
Prioriteit
  

 
 

Laatst toegevoegde panden

Weert
€ 650,-
Weert
€ 1.350,-
Weert
€ 345.000,-