Makelaarskantoor Witte en Verheul

Heerlijkheidlaan 35 VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD

Kenmerken

Prijs:€ 250.000,-
Type woning:Eengezinswoning
Vloeroppervlakte:95 m2
Plaats:Weert
Brochure:downloaden

Zoals de straatnaam al doet vermoeden is het op deze locatie werkelijk “Heerlijk” wonen! Rustige en groene omgeving en op loop- en fietsafstand van de voorzieningen. Een ideale gezinswoning dus. De woning heeft een groot perceel en een vrijstaande garage met oprit. De woning is perfect voor de mensen die graag een woning willen kopen die ze nog geheel naar eigen smaak en inzicht kunnen aanpassen. De woning is verder altijd keurig onderhouden en vrij van gebreken.


Begane grond is voorzien van een ruime entree met toegang tot kelderruimte, toilet, keuken en woonkamer. Vanuit de doorzon woonkamer kijkt je zowel aan voor- als aan achterzijde mooi vrij weg. De dichte keuken leent zich uitstekend om open te breken tot een grote woonkamer met open keuken. Ook voor een extra aanbouw is er genoeg ruimte aan de achterzijde van de woning.

De zolderverdieping heeft voldoende hoogte om deze te verbouwen tot een extra (slaap)kamer, al dan niet met een dakkapel. Daarmee wordt het opheffen van een slaapkamer op de eerste verdieping ruimschoots gecompenseerd.

De tuin is nog een stuk uit te breiden aan de zijkant van de woning. Op de verdieping bevinden zich een viertal slaapkamers. Door een slaapkamer op te offeren is de realisatie van een ruime badkamer mogelijk. De bestaande badkamer is dan geschikt voor de realisatie van een vaste trap naar de tweede verdieping.

Kortom, een huis met mogelijkheden voor diegene die nog graag zaken naar eigen wens wil invullen.

Begint het al te kriebelen? Maak dan snel een afspraak oom deze woning te bekijken.

Kaart

Reageer direct op dit object

Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Wat is uw vraag/opmerking?
Prioriteit
  

 
 

Laatst toegevoegde panden

Weert
€ 475.000,-
Weert
€ 650,-
Weert
€ 1.350,-