Makelaarskantoor Witte en Verheul

Graafschap Hornelaan 91

Kenmerken

Prijs:€ 215.000,-
Type woning:Appartement
Vloeroppervlakte:79 m2
Plaats:Weert
Brochure:downloaden

Goed verbouwd appartement op de eerste verdieping van maar liefst 79 m2, met 2 ruime slaapkamers, 2 balkons, riante living, verbouwd in 2017 en 2022.

Indeling :
Heerlijke vrije ligging aan de Graafschap Hornelaan, waarbij de auto tot aan de deur geparkeerd kan worden zonder parkeervergunning.
Centrale entree met postboxen en trappenhuis.
Maar één trap en u bereikt al direct uw nieuwe appartement.
Prachtige nieuwe kunststof voordeur met moderne raampartijen v.v. aluminium, fraaie hal met doorlopende tegelvloer met houtnerfmotief (Prachtig), meterkast met slimme meter, lange hal met separate toilet met halfhoog tegelwerk en wit sanitair.
Aan het einde van de hal bereikt u de moderne living welke afgescheiden is d.m.v. een moderne schuifdeur. Doorlopende tegelvloer (houtlook), prachtige wandafwerking met Venetiaans stucwerk in combinatie met een strakke steenstrip (must see).
Prachtige strakke plafonds met moderne spots en plafondlijst, fraaie hoekschappen met verlichting.
Groot kunststof draai-,kiep kozijn in de achtergevel met rolluik, en een geweldige schuifpui over de gehele breedte van de woning aan de voorzijde welke toegang biedt aan een heerlijk balkon welke kan worden afgescheiden door een elektrisch rolluik. (daarmee betrek je het balkon bij de woonkamer!)
De half- open keuken is v.v. een ruime witte strakke moderne keukenopstelling met gascomfort, 1½ gootsteen, oven en de koel-,vriescombinatie is ter overname. Ook deze keuken heeft een toegang naar een eigen balkon idem v.v. een kunststof kozijn (heerlijke ochtendzon dus…………….de beste start van uw dag met een krantje en croissantje).
Aparte glazen deur naar de badkamer met wastafelcombinatie, en doucheruimte met schuifwand en mech. afzuiging.
De slaapkamers zijn aan de achterzijde gesitueerd allen v.v. een moderne laminaat en kunststof kozijnen draai-, kiep en rolluiken.
Berging :
Op de begane grond is de berging gesitueerd, en is voorzien van stroom, water en afvoer.
Tevens is hier de cv-installatie (Avanta Remeha 2017) geplaatst, en de wasmachine en droger staan hier ook opgesteld. Daarnaast is er nog voldoende bergruimte voor uw fiets, brommer en hobby.
Algemeen :
Prachtig verbouwd in 2017 en 2022;
2 slaapkamers;
Alles voorzien van kunststof kozijnen (dubbel glas en HR++ glas);
Overal rolluiken;
Lage servicekosten van € 73,28 per maand.

Witte & Verheul Maakt het Verschil!!

Kaart

Reageer direct op dit object

Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Wat is uw vraag/opmerking?
Prioriteit
  

 
 

Laatst toegevoegde panden

WEERT
€ 950,-
Weert
€ 215.000,-
Weert
€ 265.000,-