Makelaarskantoor Witte en Verheul

Dorpstraat 7

Kenmerken

Prijs:€ 299.000,-
Type woning:Eengezinswoning
Vloeroppervlakte:152 m2
Plaats:Baexem
Brochure:downloaden

Prachtige originele halfvrijstaande woning uit 1911, zeer fraai metselwerk in koppen-verband, eigen oprit, mega aanbouw welke zal wijken voor de in aanbouw zijnde grote garage op het achterterrein (de contouren en muren zijn al geheel opgemetseld in spouw). en dat alles gelegen in het pittoreske Baexem.

De ideale woning, waarbij je je eigen persoonlijke touch kunt aanbrengen.
Ruime kavel van 510 m2, Inhoud maar liefst 1210,18 m3.

Indeling:
Eigen entree, iets terug liggend van de hoofdbouw kenmerkt zich door de hoge deur met bovenlicht. Eenmaal binnen in de hoge hal, met aan het einde een prachtige originele houten bordestrap en spil, wordt u geheel ondergedompeld in de sfeer van weleer.

Mooie hoge paneeldeuren naar de living met hoog plafond, rozetten en lijstwerk, parmantige raampartijen v.v. voorzetramen, centraal gesitueerde pelletkachel welke de woning op een bio manier verwarmd.
Ruimte ruimte en ruimte, doorgang naar keuken met een dubbele keukenopstelling boordevol apparatuur, toegang naar kelder en toegang naar tussenportaaltje met separate toilet en eenvoudige badkamer met douchevoorziening.

Aansluitend de bijkeuken met nu de achterom, opstelling geiser, extra stroomverdeling, en daarachter.............een hele andere wereld waarbij de mogelijkheden onuitputtelijk zijn !!

Verdieping:
Fantastisch om met dezelfde tret de trap te mogen betreden zoals ruim 100 jaar geleden, waarbij het beeld ontstaat van strakke korsetten en lange rokken.

Ruimtelijke overloop met aan het einde een inbouwkast, die de uitstraling heeft van een bedstee.
3 heerlijke ruime slaapkamers, allen vv raampartijen heerlijk aan de zonkant.

Zolder:
Bereikbaar middels een vlizotrap, geheel begaanbaar, mooie spanten in het zicht en de kap is geheel in 2017 vernieuwd (nieuw ISO-bouw RC 3,5).

Algemeen:
De woning kan al uw woonwensen herbergen. De nieuwe garage is in aanbouw, zodat de tussenbouw kan vervallen, waarbij er een riante achtertuin zal ontstaan.

De eerste stappen zijn al gemaakt.

Witte & Verheul Maakt het verschil !

Kaart

Reageer direct op dit object

Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Wat is uw vraag/opmerking?
Prioriteit
  

 
 

Laatst toegevoegde panden

Eindhoven
€ 525.000,-
Weert
€ 250.000,-
Weert
€ 340.000,-