Makelaarskantoor Witte en Verheul

Burgemeester Geurtslaan 34D VERKOCHT

Kenmerken

Prijs:€ 225.000,-
Type woning:Eengezinswoning
Vloeroppervlakte:88.6 m2
Plaats:Heythuysen
Brochure:downloaden
Floorplanner:bekijk

Wonen in een carréboerderij in Heythuysen!

Het kan!
Deze halfvrijstaande woning maak deel uit van een fantastisch complex bestaande uit 14 hofwoningen.

Deze woning heeft een bouwjaar van 2008, een eigen kavel van 135 m2, een Inhoud van 352,40 m3 en een gezamenlijke binnenplein en parkeerplaatsen, van 1038m2.

Te midden van de landelijke oase en toch ook aan de rand van het bruisende Dorp.
Werkelijk instapklare woning welke iedereen past.
3 slaapkamers, vlizotrap naar mega zolder, heerlijke woonkamer met directe uitloop naar de tuin op de ochtendzon met fraai terras, paden en berging met aparte achterom.

Indeling:
Via het keurig verzorgde binnenplein bereikt u uw eigen entree, heerlijke moderne frisse hal met uitgebreide meterkast, extra raam in de zijgevel grijze tegelvloer en zeer moderne toiletruimte met fonteintje en hangcloset. Doorgang naar de frisse lichte woonruimte met luxe open keukeninrichting, fraai uitzicht over het plein, top vloer welke doorloopt in het woonkamergedeelte met een brede raampartij en aparte deur naar achtergelegen privacy biedende achtertuin met riant terras en fantastische overkapping van formaat, gazon en pad naar tuinberging en aparte achterom.

Verdieping:
De mooie Hardhoutentrap welke vanuit de leefruimte fraai naar de verdieping krult, is een werkelijk prachtig staaltje timmervakwerk. Eenmaal op de overloop te zijn aangekomen, heeft u de keuze uit een 3-tal slaapkamers, allen voorzien van vloerbedekking, moderne wandafwerking en mooie raampartijen met heerlijk uitzicht.
De badkamer is aan de voorzijde gesitueerd en is v.v. een separate douche, 2e toilet, aansluiting t.b.v. wasmachine, prachtig wastafelmeubel met extra kast en leuk sfeervol raampje.

Zolder:
De zolderruimte is bereikbaar middels een vlizotrap en daar bevindt zich de cv-opstelling.

Algemeen:
De extra binnentuin waaraan de 14 hofwoningen zijn gelegen worden dan ook gezamenlijk onderhouden, en hiervoor is een jaarlijkse vergoeding verplicht. (ca. € 300,-- per jaar)


Witte & Verheul Maakt het Verschil.


Kaart

Reageer direct op dit object

Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Wat is uw vraag/opmerking?
  

 
 

Laatst toegevoegde panden

Weert
€ 599.000,-
Weert
€ 800,-
Nederweert
€ 550.000,-