Makelaarskantoor Witte en Verheul

Breugellaan 5

Kenmerken

Prijs:€ 650.000,-
Type woning:Eengezinswoning
Vloeroppervlakte:205.2 m2
Plaats:Weert
Brochure:downloaden

In de Groenste omgeving van Weert gelegen.

Een echte "Finse" Bungalow zoals een bungalow behoort te zijn.
de mooie open ligging geeft een extra ruimtelijk gevoel van: "hier wil ik wonen".
Een glooiend pad brengt u bij de voordeur. Eenmaal binnen komt u in een dubbele hal, met aan de voorzijde een slaapvertrek met zicht op de diepe oprit en eigen inbouwkastenwand en extra wastafelcombinatie. Doorgang naar tweede ruime hal met daglichtkoepel, zeer ruime toiletruimte met achtergelegen inloopdouche. Aparte garderobe met meterkast
Doorgang (anderhalve deur breed) naar riante living van 71m2 met verhoogd plafond (3,02m) en geheel v.v. massieve Beuken parket. De Z-vorm living kenmerkt zich door de grote glazen puien waarbij de hal naar de slaapvleugel een ware “Atrium” lijkt. Fantastisch zicht op de zonnige tuin (Zuiden).
Gemetselde openhaard welke ook een aansluiting heeft aan de overkapping aan de tuinzijde, doorloop naar het iets lagere gedeelte welke in een handomdraai bij de keuken gevoegd kan worden.
Ook de keuken is hier van formaat en bestaat uit een U-opstelling v.v. apparatuur en complete kastenwand. Prachtig zicht over de glooiende voortuin, en wederom weer de toegang naar de hal.

Zijvleugel:
Direct aansluitend de riante living bevindt zich een uitermate geschikte werkkamer (slaapkamer 2) welke af te splitsen is d.m.v. een brede schuifwand. Verder de diepe lichte hal in bereikt u de 3e (master) slaapkamer ook met kamerbrede inbouwkasten en zicht op de diepe eigen oprit. Verder in de hal een 4e slaapkamer, dan een badkamer (ca. 2005) met toilet, dubbele wastafel, ligbad en elektrische vloerverwarming. Aan het einde van de heerlijke wandeling langs de glazen puien komt u in de 5e slaapkamer, waarbij u zicht heeft over de gehele tuin en nog heerlijk kan genieten van de laatste zonnestralen van de dag.

De tuin is bereikbaar via een drietal deuren tussen de glazen puien naar een iets verhoogd terras met overkapping, openhaard en uitloop de tuin in.

Achter de slaapvleugel is nog een extra ruimte gerealiseerd (1974) t.b.v. CV (2017 huur) en aansluiting wasmachine / droger.
Achter in de tuin is de grote dubbele garage gesitueerd met dubbele houten kantelpoorten, waarvan een automatisch en een separate berging met een directe verbinding naar de tuin.

Een tijdloos ontwerp welke nu nog hoge ogen gooit!
Kom kijken en wordt verliefd op deze plek!

Witte & Verheul Maakt het Verschil !

Kaart

Reageer direct op dit object

Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Wat is uw vraag/opmerking?
  

 
 

Laatst toegevoegde panden

Kelpen-Oler
€ 200.000,-
Weert
€ 875,-
WEERT
€ 896,-