Makelaarskantoor Witte en Verheul

Anna Paulownastraat 6 VERKOCHT

Kenmerken

Prijs:€ 350.000,-
Type woning:Eengezinswoning
Vloeroppervlakte:116.4 m2
Plaats:Weert
Brochure:downloaden

Woonhuis met dubbele garage en een aanbouw met nét iets meer!

Mooie woning aan de Anna Paulownastraat in Weert, met aan de voorkant uitkijk op een groen park. Tuin volledig op het zuiden. 3 mega Slaapkamers, bouwjaar 1966, oppervlakte 209 m2, inhoud 603,32 m3. Volledige renovatie in 2001. Nieuwbouw volledig geïsoleerd en voldoet aan de huidige norm. Geen standaard aanbouw, het betreft hier een aanbouw over tweeënhalve verdieping met zadeldak.

Indeling:
Keurig straatbeeld waarbij er niet geparkeerd mag worden aan uw zijde van de straat.
Eigen oprit en keurig, aangelegde voortuin, voordeur met triple glas, ruime hal waarbij de toiletruimte is verplaatst naar achteren, en daardoor ontstaat een ruime hal met garderobe, uitgebreide meterkast, extra trapkast, doorlopende Eikenplankenvloer naar living in riante T-vorm.
Heerlijk straatbeeld aan de voorzijde, fraaie zithoek centraal gelegen en fantastische eetkamergedeelte met leef-keuken.
Fijne hoekopstelling met bijzonder fraai aanrecht van graniet type Diamant (u ziet wel waarom ;), voorzien van: koelkast, ruimte t.b.v. magnetron/oven, gascomfort, afzuigkap en extra druipgedeelte bij de spoelbak. Tevens is de moderne tegelvloer v.v. vloerverwarming.

Openslaande deuren naar privacy-biedende aangelegde achtertuin. Aparte achterdeur met portaaltje en toiletruimte.

Verdieping:
Aangekomen op de eerste verdieping, krijgt u het gevoel van een Mega grote woning met een dito halpartij. 3 echt grote slaapkamers (waarvan de kleinste bijna 3x3,5m). Aparte wasruimte aan de voorzijde (voormalige douchruimte), aan de overloop bevindt zich tevens een brede kastenwand met aparte inbouwkast en cv ruimte met HR combiketel Vaillant 2017.
Aan het einde van de lange overloop bereikt u de grote ouderslaapkamer met dubbele raampartij.
Ook de badkamer is gesitueerd in de aanbouw van de eerste verdieping, v.v. aparte douche, hoekligbad tweede toilet en wastafelcombinatie.

Zolder:
Bereikbaar middels een vlizotrap. Deze zolder is opgesplitst in een drietal compartimenten, t.w.: voorzolder met venster, tweede zolder, van binnenuit geïsoleerd en de derde zolder is geheel geïsoleerd met dakplaten 3,5 Rc.

Algemeen:
Niet zomaar een aanbouw, maar een aanbouw over meerdere verdiepingen.
De garage is maar liefst 13 meter in totaal. Deze is onderverdeeld in een dubbele garage achter elkaar v.v. automatische sectional-poort en een separate berging.
Anders dan anders!

Kaart

Reageer direct op dit object

Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Wat is uw vraag/opmerking?
  

 
 

Laatst toegevoegde panden

Kelpen-Oler
€ 200.000,-
Weert
€ 875,-
WEERT
€ 896,-