Wilhelminastraat 56     VERKOCHT

Kenmerken

Prijs:€ 190.000,-
Type woning:Eengezinswoning
Vloeroppervlakte:152 m2
Plaats:WEERT
Brochure:downloaden
Floorplanner:bekijk

Nabij centrum gelegen halfvrijstaande jaren ’30 woning op ruim perceel met vrije achterom. De woning ligt op loopafstand van het stadscentrum. Gelegen in een karakteristieke straat met een diversiteit aan fraaie woningen. De woning is voorzien van 3 ruime slaapkamers en biedt de mogelijkheid voor een vierde slaapkamer op de zolder. De authentieke jaren ’30 stijl komt nog mooi terug in details zoals dubbele bordestrap, glas-in-lood ramen, typische entree en kapconstructie.


INDELING

Begane grond:
Portiek met entree naar hal. De hal is voorzien van een tegelvloer, een garderobe en meterkast (7 groepen en krachtstroom). Vanuit de hal gaat de statige bordestrap naar de eerste en tweede verdieping.
Woonkamer De doorzon woonkamer is breed en licht en biedt goed uitzicht over de diepe achtertuin en het in aanbouw zijnde nieuwe Stadhuis van Weert. De woonkamer is voorzien van een schouw met haard, een laminaatvloer en een systeemplafond. Keuken: De leefkeuken is voorzien van een lichte tegelvloer en een grote inrichting met o.a. een granieten werkblad, spoelbak, elektrische kookplaat, afzuigkap, koelkast, apothekerskast, combi-magnetron en een vaatwasser. In de keuken bevindt zich tevens de deur naar de grote provisiekelder. Ook de keuken biedt zicht over de tuin. Badkamer: De badkamer is bereikbaar via een tussenportaal waarin zich de toiletruimte en de deur naar buiten bevinden. Deze toiletruimte is geheel betegeld. De geheel betegelde badkamer is voorzien van een ligbad, douche, badkamermeubel met wastafel, 120 liter boiler en aansluiting wasmachine. Tuin: De tuin is nagenoeg geheel voorzien van bestrating met hier en daar een border. Zowel een schaduw- als zonneterras zijn aanwezig. Achter de aanbouw bevindt zich nog een houten tuinberging.

1e Verdieping:
Via bordestrap te bereiken overloop waaraan 3 slaapkamers en een separaat toilet zijn gelegen. Er zijn twee grote slaapkamers en één middelgrote slaapkamer welke allen zijn voorzien van vinyl vloerbedekking, behang en schroten plafonds. De kamer aan achterzijde heeft deels spachtelputz wandafwerking. De twee grote slaapkamers zijn beide voorzien van een wastafel.

2e Verdieping:
Via bordestrap te bereiken zolderruimte met dakraam en opstelling cv-ketel (bwj. 1987).
Deze kamer is voldoende groot om in te richten als 4e slaapkamer.

Algemeen:
- bouwjaar 1938
- houten kozijnen
- woonkamer voorzien van dubbel glas
- verdieping (deels) en achterbouw voorzien van glas-in-lood ramen
- verdieping en achterzijde voorzien van rolluiken


http://pl.an/wilhelminastraat-56-te-weert

Kaart