Van Goghlaan 6     VERKOCHT

Kenmerken

Prijs:€ 495.000,-
Type woning:Eengezinswoning
Vloeroppervlakte:235 m2
Plaats:Weert
Brochure:downloaden
Floorplanner:bekijk

Prachtige Semi- Bungalow met samengesteld zadeldak met pannen bedekt. Riante bungalow met alle voorzieningen op de begane grond, met 4 heerlijke slaapkamers, luxe badkamer, woonkamer van maar liefst 78 m2 met schouw, separate ruime garage, extra tuinhuis en compleet zwembad.


Bouwjaar 1973, verbouwd in 1991, Inhoud 820 m2, Oppervlakte 1405 m2

Indeling:
Het pand staat keurig op haar perceel met een royale oprit en kiezelpaden naar verhoogd entree met brede glazen pui.
Ruime hal met tegelvloer, garderobe met m.k., doorgang naar werk,- slaapkamer en doorgang naar living van 78 m2 met geweldige lichtinval en uitzicht over eigen groen met volwassen borders. In 1991 geheel verbouwd en voorzien van een fraaie erker (gemoffeld aluminium) aan de voorzijde van het pand, brede schuifpui aan de achterzijde met directe toegang naar de grote terrassen met volgroeide pergola's etc. etc.

Half open keuken aan de achterzijde gesitueerd, v.v. een lichte hoekopstelling met inbouwapparatuur, en speelse schuine plafonds, welke nét dat stukje extra biedt!!

Door gang naar aparte achterom naar de terrassen en naar de slaapvleugel, inbouwkast met cv-opstelling (2011) met waterontharder en aparte verdiepte kelderkast .
Aan de strakke hal bevinden zich de slaapvertrekken, allen met mooi zicht en lichtinval. separate badkamer met complete stoomcabine, dubbele wastafel, tweede toilet en bidet.
Aparte waskamer met toegang naar de zolderverdieping middels een vlizotrap.
De zolder bevindt zich over de gehele begane grond en zijn de schuintes boven de living te bereiken.

Algemeen:
Ruime kavel temidden van eigen groen, zwembad (8 x 4m) , met zuiveringsinstallatie etc. welke in de ruime garage is verwerkt.

Deze woning bevindt zich op een uitstekende locatie !

Maak vrijblijvend een afspraak voor een bezichtiging.

Witte & Verheul Maakt het Verschil !

Kaart