Tinnegietersweg 67 VERKOCHT

Kenmerken

Prijs:€ 450.000,-
Type woning:Eengezinswoning
Vloeroppervlakte:161 m2
Plaats:Weert
Brochure:downloaden
Floorplanner:bekijk

Meer dan fantastisch wonen te midden van veel groen en heerlijke eigen ruime tuin, totale grootte van de kavel 766 m2, Inhoud 600 m3, Bouwjaar 1988 (geheel geïsoleerd) en mega moderne luxe getogen aanbouw.

Aan de rand van de "Moeselpeel"

Zien is kopen!!

Indeling:
Op en goed bewaard stukje Graswinkel in een fraaie groene uithoek gesitueerd, verrijst deze vrijstaande geheel uitgebouwde woning met fantastische aanbouw welke geheel in balans is met haar kavel !
Middels de diepe eigen oprit voor meerdere auto’s bereikt u uw nieuwe woning.
Ruime moderne halpartij met onderhoudsvriendelijke grindvloer, ruime gemoderniseerd toilet met hangcloset, modern fonteintje en raampje naar buiten. Aparte garderobe en uitgebreide meterkast v.v. nieuwe automaten.
Doorgang naar fantastische living van FORMAAT (bijna 75 m2), de woonkamer is v.v. een bijzonder mooie Eiken visgraad parket waarbij de Wengé omlijsting sierlijk langs de contouren van de woonkamer dansen. En de fraaie raampartijen welke tot aan de grond zijn gesitueerd, benadrukken optimaal de daglichttoetreding.
Uiteraard is in dit plaatje ook een mooie strakke schouw gerealiseerd, zodat er een heerlijke knusse zithoek ontstaat.
Aan de achterzijde loopt de mooie Eken vloer over in een moderne grindvloer van de prachtige moderne getogen aanbouw met geweldige raampartijen tot aan de grond, en fraaie vierkante raampjes welke ritmisch op elkaar volgen.
Luxe moderne keukenopstelling v.v. diverse apparatuur en aansluitend de bijkeuken met aansl. Wasm./droger en binnen doorgang naar de geïsoleerd garage.

Verdieping:
Trap naar eerste verdieping, met een viertal fijne slaapkamers van resp. 8 m2 en bijna 10 m2, 8,8 m2 en de hoofdslaapkamer aan de voorzijde van 24 m2 met ingebouwde inloopkast.
De badkamer ligt centraal ten opzichte van de slaapkamers, en is v.v. een ligbad, aparte douche, 2e toilet (duo closet), en dakkapel.

Zolder:
De zolder is bereikbaar middels een vlizotrap via een slaapkamer. Deze zolder is geheel begaanbaar en de geïsoleerde dakplaten zijn dan ook in het zicht. Tevens staat hier de heteluchtinstallatie van 2013.
Algemeen:
De geïsoleerde garage is geheel uitgebouwd met een complete zolder en hobbykamer.

Tuin:
De vrije achtertuin met vrij uitzicht herbergt vele gezellige hoekjes, diverse paden welke neerstrijken in fraaie terrassen en in de uiterste hoek van de tuin staat een riant tuinhuis.
Deze woning heeft alle wensbare kenmerken die u in uw nieuwe woning zoekt, Mede door de fantastische ligging aan de rand van de “Moeselpeel” van 90 ha groot, waarbij de natuurlijke ongeroerde woestenij op 100 m van uw woning vandaan ligt !

Kortom:
In alle opzichte UNIEK.

Vraagprijs = Koopprijs !

Witte & Verheul Maakt het Verschil !

Kaart