Makelaarskantoor Witte en Verheul

Roermondseweg 23 VERKOCHT

Kenmerken

Prijs:€ 350.000,-
Type woning:Eengezinswoning
Vloeroppervlakte:178.9 m2
Plaats:Weert
Brochure:downloaden
Floorplanner:bekijk

TE KOOP

Een bijzondere “Stads” boerderij waar u niet omheen kunt.
Deze markante verschijning kan u niet ontgaan, een ruimtelijke hoeklocatie met gezellige voortuin welke u nog nieuwsgieriger maakt naar de binnenzijde.

Van origine betreft het hier een langgevelboerderij uit 1906. Het jaartal is dan ook te zien in de smeedijzeren balkankers met boven in de nok een “Engelenpaar” .

Oppervlakte kavel ca. 293 m2 (wordt nog gesplitst met nr 25). Inhoud 660 m3
Kan het nog beter? JAZEKER !
Deze boerderij is vanaf 2007 geheel gerenoveerd met behoud van alle authentieke stijlkenmerken, waaronder de troggewelven in de kelder, fraaie kozijnen met brede architraven in combinatie met hoge neuten en beslag.
Uiteraard is er wel gekozen voor een luxe voorzieningenpakket.

Entree:
Verhoogd entree met prachtige hal met aan de voorzijde een opberg-, werkkamer, aparte toilet en een dubbele doorgang naar zowel de living alsmede een deur naar de woon-, leefkeuken van ruim 23 m2 boordevol luxe en een wensbare keuken met alle apparatuur, extra eiland met gootsteen en heerlijke zit !
Doorgang naar de riante living van 45 m2 met bijzonder veel lichtinval dmv frisse repeterende raampartijen ( gewoon prachtig ). De makkelijke moderne en stijlvolle tegelvloer is uiteraard vv een vloerverwarming, en de extra sfeer wordt nogmaals benadrukt door een palletkachel met nostalgische look. (de Romantische avonden kunnen niet meer stuk!)

Aparte bijkeuken met aansluitingen wasm. / droger extra kastruimte in dezelfde stijl als de keuken en een toegang naar de kelder. Deze kelder is nog geheel in originele staat met fraai troggewelven.

Verdieping:
Een zwarte houten bordestrap voert u langs een kopgevelraam en uiteindelijk naar een langgerekte overloop.
Naast de trap bevindt zich de cv-opstelling welke keurig is weggewerkt in een kast. Aansluitend de overloop bevinden zich 4 mega slaapkamers, waarvan er 1 op de Groenstraat uitkijkt en de overige slaapkamers een eigen dakkapel hebben. Hier komt de ruimte pas echt tot haar recht en maakt de Mansardekap direct duidelijk dat er héél veel ruimte zit in deze verdieping.

De ouderslaapkamer is een gevalletje apart, en heeft een dubbele dakkapel en is dermate groot dat er met gemak een 5e slaapkamer gerealiseerd kan worden.
Tuin:
De tuin is geheel in balans met de woning. Echt heerlijk genieten in de eigen tuin met diverse paden, terrassen, leuke elementen met groen, vijver en een overkapping op de avond zon!
Aansluitend een fijne eigen garage met diverse voorzieningen en voorliggende eigen carport.
(De overkapping achter nr 25 zal in tweeën worden gesplitst, zie kadastrale kaart)

Algemeen:
De verbouwing heeft meerdere jaren in beslag genomen en het resultaat is dan ook meer dan een bezichtiging waard.
Alle vloeren zijn er uit geweest en er is een dubbele isolatie gebruikt van 2x 10cm piepschuim.
De living en voorkamer is voorzien van vloerverwarming, de muren zijn steens met een spouw + extra binnenmuur, de woning scheidende wand met nr. 25 is vv spouw + kalkzandsteen en de verdieping vv Ytong blokken van 25cm met extra regelwerk en rockpanel.
Alle plafond zijn nieuw en tevens vv steenwol isolatie.
De mansardekap is van binnenuit geïsoleerd met steenwol en extra folie.

Kortom :
Als u géén verhuisplannen heeft, of heeft gehad, dan krijgt u deze NU !

Witte & Verheul Maakt het Verschil !

Kaart

Reageer direct op dit object

Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Wat is uw vraag/opmerking?
  

 
 

Laatst toegevoegde panden

Weert
€ 700,-
Stramproy
Op aanvraag
Heythuysen
€ 225.000,-