Over ons

Witte & Verheul Makelaars is gevestigd:
Emmasingel 55 te Weert.

Makelaars Bas Verheul en Frank Lambers zijn geen trendvolgers maar trendsetters in het intelligent gebruik maken van alle mogelijke kanalen om panden onder de aandacht te brengen van de juiste mensen. Niet alleen onze website maar ook funda.nl, fundainbusiness.nl, jaap.nl, huislijn.nl en WoonpleinLimburg.nl. Met als resultaat dat als potentiële kopers via Google op straatnaam zoeken, ons aanbod altijd op de eerste pagina staat. Natuurlijk maken we optimaal gebruik van social media. We verspreiden het aanbod zowel via Twitter als Facebook waarbij we berichten op Facebook zowel boosten als betaald verspreiden.
Samen met de huiseigenaar, die we vragen om de berichten binnen hun contacten te delen, bereiken we zo een enorm grote groep mensen. We proberen steeds nieuwe tactieken uit en meten elke actie.

Om tussen het complete woningaanbod op social media extra op te vallen, plaatsen we op gezette tijden de foto's van een pand schuin, tonen we impressies in 360 graden fotografie en zelfs filmpjes worden gemaakt. Een simpele gedachte, maar wel met een visuele impact. Een ander voorbeeld daarvan is de sneak preview: eerste een woning in het kort aankondigen om nieuwsgierigheid op te wekken en pas daarna het complete bericht plaatsen met alle foto's. Het bereik, de zichtbaarheid en de mate van delen van onze berichten is daardoor met sprongen vooruit gegaan.

Inmiddels weten we hoe we steeds opnieuw de juiste mensen kunnen bereiken met de juiste boodschap. We zien het als een compliment dat onze werkwijze door andere makelaars wordt gekopieerd. Het houdt ons juist scherp om continu te vernieuwen en oplossingen te bedenken die écht werken.


Bekijk onze beoordelingen:
http://www.funda.nl/makelaars/weert/60100-witte-en-verheul-makelaars/beoordelingen/verkoop/

Tot ziens!!