Nieuwstraat 37     VERKOCHT

Kenmerken

Prijs:€ 225.000,-
Type woning:Eengezinswoning
Vloeroppervlakte:110 m2
Plaats:Weert
Brochure:downloaden
Floorplanner:bekijk

Leuke vooroorlogse halfvrijstaande woning met extra praktijkruimte, aangebouwde keuken, grote stallingsruimte, badkamer op de begane grond en vaste trap zolder.

Bouwjaar 1940, Oppervlakte 241, Inhoud 360 m3.

Indeling:
Goed gebouwde woning met mooie rode hardgebakken metselsteen en vernieuwd dak (2005) welke van binnenuit is geïsoleerd. Ruim perceel met parkeergelegenheid voor een drietal auto’s op eigen terrein aan de voorzijde.
Overdekt entree met kunststof voordeur, keurige halpartij met uitgebreide vernieuwde meterkast, fris modern toilet, geheel betegeld en v.v. trendy duo closet.
De PVC vloer met houtmotief loopt over de gehele begane grond, fantastische vloer, onderhoudsvrij en nagenoeg onverwoestbaar!
Doorgang naar woonkamer, in een spannende U-opstelling van 25m2, fraaie ruime zithoek aan de voorzijde met een dubbele raampartij, zeer mooi strak stukplafond met ingebouwde spots en een extra plafondgedeelte met nog meer spots.
De diepe langgerekte living eindigt in een heerlijke leefkeuken van ruim 16m2 met een moderne hoekopstelling (2013) met diverse inbouwapparatuur, o.a. koelkast, magnetron, vaatwasser, rvs afzuigunit, 5 pits gaskookplaat.

Deze heerlijke leefkeuken heeft een mooie eetkamergedeelte met fantastisch vrij uitzicht over de eigen achtertuin, waarbij de bebouwing op een verre afstand is gelegen, en uw privé is gewaarborgd.

Direct aansluitend de leefkeuken is een multifunctionele praktijkruimte gesitueerd, welke dienst doet als kantoor aan huis, ideale slaapkamer op de begane grond (voormalige garage).

Tevens is de badkamer centraal op de begane grond gesitueerd, met tweede toilet, ligbad en wastafelcombinatie.

Verdieping:
Gelakte trap naar de tweede verdieping met overloop en een drietal strakke slaapkamers, waarvan de grote slaap aan de voorzijde, mooie getogen kunststof ramen met rolluiken en vloerbedekking.
De twee overige strakke slaapkamer zijn ook voorzien van de kunststof kozijnen met rolluiken.

2e Verdieping:
De tweede verdieping is ook te bereiken dmv een vaste houten trap met onder,- en bovenkwart.
Gehele zolderverdieping is v.v. laminaatvloer en een dubbele dakvenster.

Algemeen:
Traditionele hoekwoning nabij alle voorzieningen met voldoende vrijheid.
Ruime tuin, extra ruimte op de begane grond incl. badkamer op de begane grond en grote hobbyruimte met extra achterom via buurpad.

Witte & Verheul Maakt het Verschil !

Kaart