Mussenberg 1     VERKOCHT

Kenmerken

Prijs:€ 275.000,-
Type woning:Eengezinswoning
Vloeroppervlakte:135 m2
Plaats:Weert
Brochure:downloaden
Floorplanner:bekijk

Halfvrijstaande woning met garage, vaste trap zolder met mogelijkheid 4e slaapkamer, op mooi perceel welke iets taps toeloopt waardoor er een zeer breed perceel ontstaat met extra achterom naast de garage!!


En dit alles met een bijzondere architectuur met o.a. gebroken kalkzandsteen muren

Bouwjaar 1990, Opp. 294 m2, Inhoud 425 m3.

Indeling:
Fraai gelegen en verscholen achter een extra brede groenstrook met parkeerhavens en groenborders. Zeer brede oprit voor meerdere auto's, aparte brede achterom met houtopslag en paden welke u verder voeren naar de strakke vrije achtertuin op de ochtendzon.
Entree met ruimtelijke hal, schuine wand met garderobe, mk en diep onder de trap gerealiseerde toilet.
Door dit architectonische hoogstandje houd u meer ruimte over in de doorgang van de heerlijke living van 36 m2, met mooie zit aan de voorzijde met zeer fraaie raampartijen en extra zijraam met zicht over eigen groen en oprit.
Fantastische massieve Eiken vloer, riante eethoekgedeelte en prima keuken in hoekopstelling vv diverse apparatuur, o.a. Koelkast, gootsteen, gascomfort, afzuigkap, magnetronoven, vaatwasser en close-in boiler.
Ook hier een extra raampartij in de achtergevel met diepe vergezichten in eigen zonnige achtertuin.
Brede schuifpui, met speciaal beslag welke ook te gebruiken in als achterom.

Verdieping:
De keurig gelakte en gestoffeerde trap met dubbele draai brengt u naar de eerste verdieping met ook hier weer een raampje in de zijgevel.
3 fatsoenlijke slaapkamers, waarvan de ouderslaapkamer (over de gehele breedte van het pand) los is gesitueerd van de twee overige slaapkamers.
Alles voorzien van dubbel glas, alles naar binnen draaiende delen en voorzien van rolluiken (moderne kleur).
Badkamer van 2004 met riante hoekdouche, wastafel combinatie, toilet met hangcloset en inbouw reservoir, geheel betegeld tot aan het plafond en afgewerkt met een designradiator.

tweede verdieping:
Een zelfde soort trap met leuk traphekje met leuning naar de tweede overloop, raampje, overloop met kastenwand, doorgang naar ruime zeer hoge zolder. inbouwkastenwand, en separate ruimte tbv de cv-opstelling 2013 Vaillant HR combikatel.
In een handomdraai realiseer je hier een machtige extra slaapkamer.

Algemeen:
De prachtige verschijning staat geheel in balans met de gebruikte niet alledaagse materialen. Ook de omgeving speelt hier een bijzonder goede rol.

In 1990 sprak men al over witte landhuizen in de wijk "Graswinkel" !!

Witte & Verheul maak het verschil !!

Kaart