Makelaarskantoor Witte en Verheul

Middelstestraat 50 VERKOCHT

Kenmerken

Prijs:€ 239.000,-
Type woning:Eengezinswoning
Vloeroppervlakte:134 m2
Plaats:Weert
Brochure:downloaden
Floorplanner:bekijk

Bijzondere karakteristieke twee-kapper met fraai Engels Kettingverband metselwerk !

Deze oerdegelijke woning uit 1946, herbergt een viertal slaapkamers en een tweetal doucheruimtes, riante entree, living in twee gedeelten met voorkamer en achterkamer met schouw en dubbele deuren naar de zeer diepe vrije achtertuin van 24m diep. Géén achterburen, géén overburen!
Bouwjaar 1946, oppervlakte 405m2 , Inhoud 410m3

Indeling:
Eenmaal op de eigen brede diepe oprit, wordt u aangetrokken door de triomfantelijke overkapping van de getogen voordeur.
Riante diepe halpartij met tegelvloer, meterkast, en keuze van een aantal originele paneeldeuren.
Een tweetal deuren geven toegang naar de brede woonkamer met kamer en suite.
Deur naar zeer ruime (droge / diepe) kelderruimte. Aparte toilet en doorgang naar intieme keukenopstelling met originele stoof !
De begane grond is van een dusdanige hoogte welke direct de authentieke sfeer benadrukt. Ook ontbreekt de gezellige schouw hier niet.
Aan de achterzijde van de living brengen de openslaande deuren u naar de wijde wereld. Een mega perceel met zéér grote tuin. (nog geheel naar eigen inbreng in te richten).

Eerste verdieping:
De fantastische luie trap gaat gestaag naar de eerste verdieping met betonvloer, extra ruime overloop met raampartij, aparte nog originele doucheruimte en een drietal slaapkamers, waarvan twee kamers aparte kastruimten herbergen en een formaat hebben van riante ouderslaapkamers.

Tweede verdieping:
De trappartij met fantastisch gekrulde leuning brengt u naar de tweede verdieping, welke afsluitbaar is met groot luik met contra gewichten. De overloop van de tweede verdieping heeft een tweede doucheruimte, een aparte bergzolder en een complete vierde slaapkamer van formaat.
Tevens is hier de cv installatie gesitueerd.
Algemeen:
De vrije ligging van zowel de voorzijde alsmede de grote kavel, met diepe achtertuin incl. separate berging in spouw met zadeldak, geven u de ruimte om van deze goede karakteristieke verschijning uw nieuwe “thuis” te maken.

Witte & Verheul Maakt het Verschil !!

Kaart

Reageer direct op dit object

Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Wat is uw vraag/opmerking?
  

 
 

Laatst toegevoegde panden

Weert
€ 79.000,-
Weert
€ 490.000,-
Hunsel
€ 250.000,-