Margrietlaan 34     VERKOCHT

Kenmerken

Prijs:€ 225.000,-
Type woning:Eengezinswoning
Vloeroppervlakte:114 m2
Plaats:Weert
Brochure:downloaden
Floorplanner:bekijk

Geheel geïsoleerde halfvrijstaande woning met goede voorzieningen o.a. riante overkapping, extra berging, garage, vaste trap zolder, kunststof kozijnen etc. etc.

Bouwjaar 1968, Oppervlakte 275, Inhoud 388 m3.

Indeling:
De zeer verzorgde voor,- en zijtuin brengt u bij uw overdekt entree. Hal met lichte tegelvloer, traditionele witte metselwerkwand, mk, trapkast, geheel betegeld toilet met wit sanitair, hangtoilet, fonteintje en raampje in de voorgevel.
Dubbele doorgang naar zowel de keuken, alsmede de woonkamer.
Huiselijke sfeervolle woonkamer met laminaatvloer, lichte wanden, iets verlaagd plafond met diverse inb. spots, fantastische nieuwe kunststof raampartijen met HR++ beglazing, en strakke schouw.
Aparte dichte leef,- werkkeuken met handgemaakte keukenopstelling v.v. merk inbouwapparatuur en alles afgewerkt met granieten aanrecht en achterwand.
Tevens bereikt u via deze keuken de riante "half" open overkapping, waar het heerlijk Genieten is van de ondergaande zon!

Verdieping:
Via de dichte trap met onder,- en bovenkwart komt u op de eerste overloop met een 3-tal slaapkamers v.v. parket en laminaat. Ook hier zijn alle kozijnen vervangen in 2013 voor kwaliteits kunststof met HR++ beglazing en geheel v.v. rolluiken.
Badkamer (2006) met raam , luxe 5-hoekige douchecabine, hangtoilet, designradiator en compleet badmeubel.

2e Verdieping:
Nog meer ruimte nodig ?
De vaste dichte trap komt uit op de 2e overloop met voorzolder, cv opstelling met Nefit excellent HR combiketel (2006) en aansl. wasmachine. Doorgang naar de extra zolderkamer.

Algemeen:
De aanbouw met dubbele daglichtkoepels en raampartijen houden u uit de wind en geeft de juiste overgang naar de omsloten onderhoudsvriendelijke achtertuin met extra berging, ruime garage en aparte achterom.
Het gehele pand is nageïsoleerd en de kap is van binnenuit geïsoleerd.

De Unieke hoekligging biedt deze woning de mogelijkheid om een extra uitbouw en/of 2e garage te bouwen op het zij-perceel !

Witte & Verheul Maakt Het Verschil !

Kaart