Maastrichtstraat 1C     VERKOCHT

Kenmerken

Prijs:€ 229.000,-
Type woning:Appartement
Vloeroppervlakte:90 m2
Plaats:Weert
Brochure:downloaden
Floorplanner:bekijk

Aan de rand van centrum Weert bieden wij een instapklaar en modern appartement (90 m2) aan met 2 slaapkamers en grote woonkamer. Het appartement is rustig gelegen en in een groene omgeving. Het appartement ligt op de 1e verdieping en is onder andere te bereiken via een lift. Het stadscentrum is op 10 minuten lopen gelegen. Het betreft een kleinschalig complex met veel privacy voor de bewoner.


INDELING

begane grond:
centrale entree met bellentableau, brievenbussen, traphuis en de lift. Aan achterzijde van het complex is de eigen berging gelegen welke bereikbaar is via en een afsluitbaar pad.

Eerste verdieping:
Centrale corridor met daaraan gelegen de eigen voordeur. De voordeur ligt ver van de lift en het traphuis af zodat hier geen hinder van ondervonden wordt.

Entree. Ruime ontvangsthal met garderobe en de mogelijkheid voor een extra sitetable en/of grote spiegel. Separate moderne toiletruimte met wandcloset, fonteintje en licht tegelwerk.

Grote en lichte woonkamer met fraai uitzicht over de groene omgeving. Vanuit de woonkamer is het knusse buitenterras te betreden.


ALGEMEEN:
- Goed onderhouden
- Geheel geïsoleerd en v.v. kunststof kozijnen met HR++ glas
- Modern saintair
- Geheel v.v. goede kwaliteit laminaat
- Alle wanden v.v. lichte structuur (geen behang)
- Vve bijdrage: € 147,20 per maand

Kaart