Makelaarskantoor Witte en Verheul

Maaseikerweg 13 VERKOCHT

Kenmerken

Prijs:€ 415.000,-
Type woning:Vrijstaande woning
Vloeroppervlakte:170 m2
Plaats:Weert
Brochure:downloaden
Floorplanner:bekijk

ONE OF A KIND !


Een uitstekend onderhouden vrijstaande stadsvilla uit 1933 welke is gebouwd in de stijl van de ''Amsterdamse School'' en welke door de jaren heen is gemoderniseerd met behoud van authentieke details.
Bouwjaar 1933, Oppervlakte 250m2, Inhoud 602 m3 (zonder externe bergruimte).

Bijzonder vrijstaand woonhuis te koop, aan de rand van hartje stad, met de meest fantastische bouwstijl !!
Deze woning behoort absoluut tot een van de mooiste woningen van Weert.
Deze woning gelegen aan de Maaseikerweg met geluksnummer 13 staat nu te koop!

Via een fantastisch portaal stapt u uw nieuwe woning binnen, de hoogtes doen u versteld staan en de immense bordestrap nodigt direct uit om de woning verder te bestijgen!

Riante hal met vaste hoge spiegel, en moderne, vernieuwde uitgebreide meterkast, toegang naar droge en diepe kelderruimte, sfeervolle toiletruimte welke op het eerste bordes is gesitueerd.
Doorgang naar luxe nieuwe keuken (2019) voorzien van alle inbouwapparatuur en diverse hoge extra kastruimten. Heerlijke ruime bijkeuken met wederom vele extra's en uitloop naar grote privacy biedende achtertuin.

Via dubbele deuren komt u in de stijlvolle living van formaat (34,71 m2) met dubbele tuindeuren en ook de authentieke kamer en suite deuren ontbreken in het geheel uiteraard niet. Deze scheiden de heerlijke vertrekken van elkaar zodat er nog intiemer genoten kan worden van de separate marmeren schouwen.

Verdieping:
De fantastische bordestrap voert u langzaam naar hogere hoogten, langs raampartijen welke in perfectie zijn voorzien van shutters. Verzorgde overloop met een drietal slaapkamers, allen nog met hoge plinten en mooie brede architraven, diverse lijsten en inbouwkasten. Aparte ruime badkamer met separate douche met glazen wand, ruim ligbad, dubbele wastafelmeubel, hangtoilet en heerlijk raam.

Verdieping 2:
De trap draait nog eens verder in hetzelfde ritme waarmee ze begon.
Nu is de top verdieping bereikt, idem met overloop en een nog mooier uitzicht naar beneden, welke beslist blijft hangen op uw netvlies! Een complete grote 4e slaapkamer welke u het gevoel geeft van een heuse torenkamer, waarbij de spanten statig in de hoogte verdwijnen. Direct aansluitend bevindt zich ook nog een extra zolderkamer met de cv installatie Remeha calenta HR 2017, extra wastafelcombinatie en fraai raampje in de kopgevel.

Algemeen:
Mooie kavel nabij alle voorzieningen;
ruime carport (garage mogelijk);
hobby berging met dubbele deuren en raam.
Passievol, karakteristiek, sfeer etc. etc.
Deze woning moet u beleven, iedere tekst zal afbreuk doen aan het geheel.

Van deze woning gaat uw hartje beslist sneller kloppen.

Witte & Verheul Maakt het Verschil !!

Kaart

Reageer direct op dit object

Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Wat is uw vraag/opmerking?
  

 
 

Laatst toegevoegde panden

Weert
€ 1.250,-
Weert
€ 750,-
Weert
€ 639.000,-