Leukerschansstraat 25 VERKOCHT

Kenmerken

Prijs:€ 395.000,-
Type woning:Eengezinswoning
Vloeroppervlakte:180 m2
Plaats:Weert
Brochure:downloaden
Floorplanner:bekijk

Vrouwenhof – Weert – Leuken


Bijzonder uitgebouwde eengezinswoning met fantastische uitbouw aan de achterzijde, op riante kavel van maar liefst 301 m2 groot met de tuin op het zuiden, zonder directe achterburen !!
Inhoud : 630 m3, Woonoppervlakte : 180 m2, Bouwjaar : 2009.

Indeling:
Middels een zeer fijne leefomgeving met een duidelijke structuur van veel groen is deze moderne woning gesitueerd. Strakke brede oprit en fraai entree brengen u verder in deze geoptimaliseerde tweekapper.
Frisse strakke hal met mooi gelakte ruimglooiende trap, uitgebreide meterkast, grote separate toiletruimte met hangcloset welke meer dan fantastisch is verwerkt in een grote moderne tegel in aarde tinten welke doorloopt in de vloer. De rest van het tegelwerk is modern wit in liggend formaat.
Doorgang naar mega living welke zich aan de voorzijde bevindt. De gehele begane grond is voorzien van een grote lichte tegel met vloerverwarming. De gehele uitbouw is tijdens de bouw al gerealiseerd, dus geen verspringingen in muur en plafond. Dit is precies zo als het hoort !
De achterbouw geeft de woning en met name de woon,- leef-keuken een mega boost.
Dit is een keuken van maar liefst 32 m2 met een fantastische keukenopstelling waar al uw stoute dromen werkelijkheid worden. Een waslijst aan apparatuur. Hier wordt koken vanzelf uw grootste hobby! ( een echte must see).
De keuken heeft een geweldige uitloop door een kamerbrede pui met schuifdeuren naar het grote terras en vrije achtertuin op het Zuiden, zonder directe achterburen.

Aansluitend de luxe leefkeuken is een riante werkkamer gesitueerd, dit betreft de voormalige garage, met veel extra voorzieningen, o.a. wasmachine droger etc. etc. Ook deze ruimte is heeft een keurige pui met glas in de voorzijde, en aan de achterzijde is er nog een extra achterdeur geplaatst.
Super functioneel en bijzonder goed doordacht. Hier pakt men niet mis ;)

Verdieping 1:
De ruim glooiende en luie trap brengt u rustig naar de ruime verdieping. Aan de achterzijde over de gehele breedte van de woning bevindt zich de grootste slaapkamer, waar de breedste maat bijna 4 m is bij 5,47. En nog twee heerlijke slaapkamers van formaat aan de voorzijde.
De moderne badkamer is centraal geplaatst aan de overloop, en is voorzien van een fijn groot ligbad, wastafelcombinatie en separate inloopdouche met moderne glazen wand.
Het bijzondere aan deze verdieping is ook de er een aparte grote toiletruimte is gerealiseerd aan de overloop waar de trappen geheel omheen leiden.

Verdieping 2:
De trap naar de 2e verdieping draait in hetzelfde ritme als de eerste trap en is dan ook ruim bemeten.
Eenmaal boven aangekomen, is de gehele verdieping omkleed met schuifdeuren, maatwerk inbouwkasten, heerlijke laminaat vloer, hoge plafond, diverse inbouwverlichting en een groot dakvenster in het dakvlak aan de achterzijde.

Ruimte, ruimte en nog eens ruimte.
En dit in combinatie met een opeenstapeling van moderne materialen maakt dit huis een bijzonder huis.

Deze woning is zoveel meer !!


Witte & Verheul Maakt het Verschil !!

Kaart