Kraanweg 6b     VERKOCHT

Kenmerken

Prijs:€ 200.000,-
Type woning:Eengezinswoning
Vloeroppervlakte:80.56 m2
Plaats:Weert
Brochure:downloaden
Floorplanner:bekijk

UNIEKE 2 -onder- 1 kap starterswoning!!


Vraagprijs = Koopprijs !!
Gelegen in het Oosten van Vrouwehof ( een van de meest gewilde plekjes van Weert )
Te midden van kwalitatieve en hoge diversiteit van woningbouw, verscholen tussen prachtige natuur, uitgestrekte weides, kleine waterlopen en karakteristieke weggetjes.

Bouwjaar 2011, Oppervlakte 214 ( met aparte achterom via zijkant ), Inhoud 330 m3.

Indeling:
Het blijvend ruimtelijke karakter is zeer typerend voor deze halfvrijstaande jonge woning, eigen beklinkerde oprit met extra brede strook en aparte achterom, geven nét dat stukje meer funcionaliteit !
Eenmaal binnen...........Fris en ruimtelijk, ruim modern strak toilet met fonteintje en hangcloset en moderne tegelbaan welke doorloopt in de tegelvloer. Uitgebreide meterkast, doorgang naar living waarbij de belijningen een geweldig diep perspectief biedt. Strakke wanden, mooie raampartijen welke ritmisch op elkaar zijn afgestemd. Fraai zicht over eigen voortuin en aan de achterzijde een direct loop naar eigen aangelegde tuin.
De keuken is aan de achterzijde gesitueerd, voorzien van een keukenopstelling in twee gedeelten met o.a. een moderne rvs gasfornuis (werkelijk nieuwstaat!).

Verdieping:
De witgelakte open trap welke centraal geplaatst is, brengt u niet alleen naar de eerste verdieping, maar biedt ook een goede afscheiding tussen de woonkamer en eetkeuken.
De ruime master slaapkamer van 4,20 x 3.00 ligt aan de achterzijde en wordt u heerlijk gewekt door de eerste zonnestralen.
Tweede slaapkamer van 1,82 x 4,34 met zijraam kan tevens ingericht worden als doorloopkamer naar een mogelijke derde slaapkamer (dakkapel is dan wel noodzakelijk).
Badkamer is voorzien van een wastafelcombinatie en heerlijke douche. Tevens is hier ook de witgoedaansluiting gesitueerd.

Zolder:
De zolderruimte is bereikbaar vanuit de overloop middels de vlizotrap. Betreft een ruime zolderverdieping met eigen cv-opstelling, WTW installatie, betonnen dek en zeer hoogwaardig geïsoleerde kap.
Heerlijke extra ruimte van 16 m2.

Algemeen:
Heerlijke jonge energiezuinige woning (nagenoeg nieuw) met fraaie tuin met achterom, eigen berging ( in een handomdraai een garage te realiseren ).
Kortom : Niet de grootste, maar in alle opzichte "GRUUËTS".

Witte & Verheul Maakt het Verschil !!


Kaart