Kerkstraat 62     VERKOCHT

Kenmerken

Prijs:€ 335.000,-
Type woning:Herenhuis
Vloeroppervlakte:154 m2
Plaats:Weert
Brochure:downloaden
Floorplanner:bekijk

Prachtige twee-kapper van formaat.

Verrassend uitgebouwd met een riante woon-, leefkeuken, extra tuinkamer met bijkeuken, garage en achterom.
Bouwjaar 1933, Oppervlakte 297 m2, Inhoud 505 m3

Indeling:
Aan een breed stukje Kerkstraat gelegen met brede stoepen omringd met een zelfde soort karakteristieke woningen welke het straatbeeld blijvend bepalen.
Fraai overdekt entree met een sfeervolle aantrekkingskracht. Eénmaal binnen…………………..gaat uw hartje sneller kloppen!
De terrazzo vloeren zuigen u verder naar de immense trappenhal met originele bordestrappen en lambriseringen, die u alleen maar ziet in Romantische films!

Doorgang naar heerlijke living met eikenplanken vloer, strakke plafonds met plafondlijsten en inbouwspots. Mooie strakke belijningen en fantastische nostalgische natuurstenen gashaard die als waardig pronkstuk centraal is gesitueerd. Uiteraard ontbreken de openslaande deuren naar de diepe vrije achtertuin niet.
Vanuit deze positie kijkt u maar liefst 30 meter verder naar uw eigen blokhut met pannen bedekt en een overkapping vv natuursteen leien.
Aansluitend de leefkeuken met grote terrazzo composiet aanrecht in hoekopstelling vv alle gemakken, o.a. nostalgische gascomfort met een drietal ovens, afz.kap, vaatwasser en indirecte verlichting.
Oude tegels met patroon en plint met vloerverwarming ( oude looks met hedendaags comfort ).
Deze stijl is geheel doorgevoerd naar de riante tuinkamer met extra bijkeuken, handige separate wasm.-/ drogerruimte, aparte toiletruimte met bijzondere hangcloset met duo-pot!!
Ook deze tuinkamer ademt de gewenste sfeer en is vv dubbele tuindeuren naar onderhoudsarme tuin.

Verdieping:
De bordestrap met fraaie raampartijen aan het bordes brengt u verder in extase.
Ruime overloop geheel in stijl bewaard gebleven ( hoge plinten met neuten, originele paneeldeuren, opnieuw vervaardigde bakelieten armaturen etc.).
Ouderslaapkamer a.d. achterzijde met houten vloer en ruime inbouwkast met verlichting en leuke glas-in-lood elementen. Ruime slaapkamer a.d. voorzijde met dubbeleglas en screens, Badkamer met groot raam, idem dubbelglas en screens, ligbad, aparte douche, tweede toilet en wastafelmeubel.

Verdieping 2:
Een waar genot om de bordestrap verder te bestijgen, en dan nog eens een tweetal volwaardige slaapkamers te mogen ontdekken. Beide met dakkapellen en dakvensters.
Verder herbergt deze verdieping ook nog een separate vergzolder waar de cv-opstelling staat en tevens nog een extra vliering!

Algemeen:
Een top verschijning met mooie materialen, mega diepe tuin, eigen naastgelegen garage en extra blokhut achter op het perceel met dubbele deuren en een extra achterom!

Deze woning doet u versteld staan!

Witte & Verheul Maak het Verschil.

Kaart