Ittervoorterweg 123     VERKOCHT

Kenmerken

Prijs:€ 275.000,-
Type woning:
Vloeroppervlakte:240 m2
Plaats:WEERT
Brochure:downloaden
Floorplanner:bekijk

Betaalbare vrijheid !


Nét buiten de bebouwde kom staat deze originele jaren 60 woning met aanbouw, inpandige garage en grote karakteristieke schuur.
Bouwjaar 1964, Oppervlakte 4020 m2, Inhoud 600 m3.

Indeling:
Eigen diepe oprit naar achtergelegen schuur en inpandige garage. Entree aan de zijkant met mooi getogen en verdiept siermetselwerk . Ruime hal, mk ( 6 stoppen ), strakke wanden en toegang naar diepe droge proviand kelder met div. schappen. Aparte doorgang naar zondagse kamer (thans in gebruik als slaapkamer op de beg.gr.) met schouw en dubb. openslaande deuren naar woonkamer aan de voorzijde met gashaard en met natuursteen bekleedde schouw.
Leefkeuken met geweldige terrazzo vloertegeltjes en authentieke "Piet Zwart" keukenopstand met terrazzo aanrecht en betegelde gootsteen, extra kastruimte en groot zijraam welke uitzicht heeft over eigen landerij.
Bijkeuken met achterom, lichtgeel gewolkte "boeren" tegelvloer, div. aansluitingen wasm./droger en aansluiting gascomfort. Apart ruime toilet, deels betegeld met witjes en een grote aparte doucheruimte met riant inloopdouche en wastafel combi.
Via de bijkeuken is ook de inpandige garage te bereiken, brede dubbele poort en toegang naar de vliering boven de gehele bijkeuken en badkamer.

Verdieping:
Een mooi stukje timmerwerk met bordestrap brengt u naar de verdieping met overloop en 4 heerlijke slaapkamers, allen voorzien van eigen inbouwkasten en raampartijen in alle windrichtingen met fenomenaal uitzicht, waarvan ruim 4000 m2 eigendom is!

Zolder:
Middels vlizotrap op de overloop te bereiken. Geheel voorzien van betonnen dek, degelijke traditionele kap met stevige gordingen en sporen met eternite beschot en lichtinval d.m.v. een 3- tal raampjes in de kopgevels.

Algemeen:
Degelijk gebouwde vrijstaande woning met inpandige garage en ruime schuur op een bijzondere hoeklokatie waarbij vrijheid, uitzicht en situering nabij het natuurgebied, het object meer dan interessant maakt.

Witte & Verheul Maakt het verschil !!

Kaart