Industriekade 21     VERKOCHT

Kenmerken

Prijs:€ 200.000,-
Type woning:Eengezinswoning
Vloeroppervlakte:105 m2
Plaats:Weert
Brochure:downloaden
Floorplanner:bekijk

GEWELDIG WOONHUIS OP PRACHTIGE LOCATIE AAN DE ZUID-WILLEMSVAART


Geheel gerenoveerde middenwoning van 1920, met sfeer, karakter en zeker wat extra's !
Heerlijke mega aanbouw met extra zit en 2e openhaard, luxe badkamer en keurige keuken in hoekopstelling, fantastische aangeklede patio, achtergelegen dubbele garage en daarachter een dubbele carport.
Oppervlakte 169 m2, Inhoud 410m3.

indeling:
Geweldig entree aan de Zuid-Willemsvaart, diepe halpartij, met toegang van de living aan de voorzijde met fenomenaal uitzicht om heerlijk te kunnen wegdromen, van het kabbelende water in de avondzon !!

Mooie onverwoestbare houten vloer (meranti). Brede doorloop naar de achterbouw met ruime witte keuken in hoekopstelling voorzien van diverse apparatuur, o.a. magnetron, koelkast, gasfornuis,afzuiging, oven en vaatwasser..

Via deze ruimte is de riante kelder bereikbaar. Het betreft hier een mooie droge kelder met coatingvloer, ventilatie en zicht in de kruipruimte.

Achterbouw herbergt nog eens een heerlijke zit met open haard, cv-ruimte met aansl. wasm./droger, cv opstelling Vaillant HR 2009 en moderne toiletruimte. Deze heerlijke zit heeft een gezellige kijk op de patiotuin welke bereikbaar is via een brede onderhoudsvriendelijke Alu. schuifpui.

Verdieping:
Aan het einde van de diepe hal staat de parmantige trap op u te wachten om u een verdieping hoger te brengen.
Authentieke leuning, balustrade en overloop worden voorzien van veel daglichttoetreding door de vernieuwde hardhouten draai,- kiep kozijnen. Aan de voorzijde bevinden zich de "hoofd" slaapkamer en de 2e ruime slaapkamer met inbouwkast en allen v.v. een dakkapel.
De ruime badkamer is opgebouwd op een lewisvloer met groor DUO ligbad, grote inloopdouche, 2e toilet en wastafelcombinatie. Ook deze ruimte is v.v. een mooie dakkapel (licht en lucht !!)

Zolderverdieping:
De bergzolder is bereikbaar middels een vlizotrap. De gehele zolder is bereikbaar en geheel van binnenuit professioneel geïsoleerd en heeft ook nog een velux dakvenster.

Algemeen:
Het sprookje wordt almaar mooier. De patiotuin wordt omarmt door de fruitboompjes, welke zorgen voor extra geuren en kleuren.
Aansluitend de patio komt u in de (dubbele) garage in spouw opgetrokken en v.v. diverse extra's. aparte achterdeur en dubbele garage deuren. Deze komen weer uit onder de riante grote carport, waar een auto van ruim 4 meter makkelijk past.

Deze woning is gewoon JE VAN HÉT !!
-uitgebreide meterkast 8 automaten met dubb. aardlek (2009);
-dak aanbouw, garage en carport (2009-2010);
-dakkapellen (2011-2012);
-gehele elektra (2009 en 2014).

VRAAGPRIJS IS MINIMALE KOOPPRIJS !

DIT HUIS WIL IEDEREEN !!

Kaart