Makelaarskantoor Witte en Verheul

IJsselstraat 65 VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD

Kenmerken

Prijs:€ 275.000,-
Type woning:Eengezinswoning
Vloeroppervlakte:99.4 m2
Plaats:Helmond
Brochure:downloaden
Floorplanner:bekijk

Brouwhuis – West


Dé tweekapper op een mega hoekperceel van maar liefst 355 m2, volledig geïsoleerd bouwjaar 1986, Aan een prachtige laan gelegen met fraaie “Sier” Kersenbomen, welke ieder jaar de Zomer inluiden!!

Prachtige 2 kapper van ca. 400 m3 en een woonoppervlakte heeft van 115 m2, Extra grote oprit voor meerdere auto’s, aansluitend een riante garage met geïsoleerd automatische sectionalpoort en achterom.

Ruim entree met fantastische doorlopende moderne tegelvloer over de gehele begane grond met vloerverwarming, doorgang naar riante living in een ruime L-vorm met aan de achterzijde een grote aluminium overkapping op de ochtendzon gesitueerd.
( Thuisblijven was nog nooit zo geweldig !! )

Luxe nieuwe keuken aan de voorzijde met inbouwapparatuur en prachtig zicht onder de bloesem door.

Verdieping:
Dichte trap naar de eerste verdieping met een ruimtelijke overloop waaraan een 3 heerlijke en ruime slaapkamers zijn verbonden. Ook de badkamer is ruim van opzet en voorzien van licht tegelwerk, 2e toilet etc. etc. en dakraam aan de voorzijde.

Zolderverdieping:
Vaste trap naar complete zolderverdieping met een separate voorzolder met aansl. Wasm/droger en doorgang naar extra 4e slaapkamer.

Algemeen:
Prachtige woning op een GEWELDIGE hoeklocatie gelegen, met heerlijke grote tuin (100% vrijheid) in een mooie groene en weidse omgeving.

Witte & Verheul Maakt het Verschil !

Kaart

Reageer direct op dit object

Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Wat is uw vraag/opmerking?
  

 
 

Laatst toegevoegde panden

Weert
€ 800,-
Weert
€ 775,-
Weert
€ 700,-