Makelaarskantoor Witte en Verheul

Houtsnip 28 VERKOCHT

Kenmerken

Prijs:€ 299.000,-
Type woning:Eengezinswoning
Vloeroppervlakte:130 m2
Plaats:Weert
Brochure:downloaden
Floorplanner:bekijk

Zéér mooie verschijning, onder architectuur gebouwd met oog voor detail en materiaal.

Ontwikkeld, getekend en gebouwd als "geschakelde Landhuizen".

Prachtige twee kapper met garage, moderne carport, ruime vrije achtertuin, riante living luxe keuken, bijkeuken en doorgang naar garage.

Bouwjaar 1987, Inhoud 495 m3, Oppervlakte 273 m2.

Indeling:
Het ruime straatbeeld wordt omsloten en gekenmerkt door een bijzonder fraaie bouwstijl.
Aan de buitenring gesitueerd met brede oprit en fraaie nagenoeg onderhoudsvrije moderne voortuin, bereikt u de overdekte entree.
De hal is idem ruim bemeten, en herbergt een aparte garderobe, nieuw toilet met design sanitair incl. fonteintje, meterkast zéér uitgebreid met diverse groepen tbv electrische auto. en strakke moderne tegelvloer.

Doorgang naar de living, 38 m2, met massieve Eiken parket. Aan de voorzijde is de woonkamer voorzien van 3 prachtige raampartijen welke de ruimte en vrijheid nog eens extra benadrukken.
Ook aan de achterzijde van deze woning is gedacht aan een optimale sfeer, en voorbij de schuifdeuren is een heerlijke overkapping gesitueerd. ( Hier kan je pas echt genieten van je Hypotheek !! ).
De luxe keukenopstelling is keurig weggewerkt in een halve aanbouw, het betreft hier een hoekopstelling met diverse inbouwapparatuur, moderne strakke witte keukenopstelling met granieten werkblad en extra kast.
Direct achter de keuken is de bijkeuken gesitueerd welke voorzien is van diverse aansluitingen en binnendoorgang naar de garage met sectionalpoort en aparte achterdeur naar de aangelegde achtertuin.

Verdieping:
De riante hal en keurig gelakte trap v.v. halve maantjes brengt u naar de 1e verdieping met ruime overloop. Heerlijke kinderkamer aan de voorzijde met super weids zicht over de gehele houtsnip en extra parkeervakken ( vrijheid ). Centraal gelegen luxe badkamer met velux venster, heerlijk ligbad met massage, vijfhoekige douche met glazen deuren, moderne hangcloset en strak badmeubel, afgewerkt met designradiator modern tegelwerk en geïntegreerde muziek.
De ouderslaapkamer is een verhaal apart! Deze is over de gehele breedte van de achtergevel gesitueerd. ( voorheen 2 slaapkamers ). De ruimte in combinatie met de raampartijen doen u versteld staan.

Verdieping twee:
De ruime overloop is mede te danken aan de architect, welke de trappen bewust niet over elkaar heen heeft laten lopen. dit geeft dan ook weer een bijzonder ruimtelijk effect, en via de tweede verdiepingstrap bereikt u dan de top!!

Eénmaal boven aangekomen, passeert u eerst de cv opstelling in eigen bergkast. Daarna loopt het naadloos over in een mega kamer met nieuwe dakkapel met kunststof kozijnen. (een 3e of zelfs een 4e slaapkamer is dan in een handomdraai te realiseren).

Algemeen:

De woning is een gevalletje apart, en dan ook een bezichtiging meer dan waard.
Maak vrijblijvend een afspraak en kom nog deze nazomer genieten in uw nieuwe zonnige achtertuin welke pal op het Zuiden ligt !!

Witte & Verheul Maakt Het Verschil !!Kaart

Reageer direct op dit object

Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Wat is uw vraag/opmerking?
  

 
 

Laatst toegevoegde panden

Weert
€ 1.250,-
Weert
€ 750,-
Weert
€ 639.000,-