Groenewoudlaan 33     VERKOCHT

Kenmerken

Prijs:€ 329.000,-
Type woning:Eengezinswoning
Vloeroppervlakte:175 m2
Plaats:Weert
Brochure:downloaden
Floorplanner:bekijk

ONE OF A KIND !!

In 1969 was het al een architectonisch hoogstandje, en tot op de dag als vandaag blijft het uniek in haar soort !
Riante vrijstaande "Blokwoning" gebouwd in 1969, met drie complete leefverdiepingen, welke op dit moment nog steeds een moderne verschijning is !
Heerlijk compact perceel van maar liefst 355 m2 en een Inhoud van 544 m3.

Indeling:
Achter een brede gemeentelijke groenstrook verscholen, vereist vrijstaande woning. De automatische toegangspoort geeft toegang tot de riante eigen oprit voor meerdere auto's.
Verhoogd entree naar ruime hal, toiletruimte, m.k. met slimme meters, veel extra lichtinval door de moderne glazen bouwstenen in de zij-gevel. Massieve Eikenplankenvloer welke doorloopt van de hal naar de brede diepe living. Strakke wanden en plafonds, groot raam aan de voorzijde met een geweldig weids uitzicht over het gemeente groen doordat de living een halve verdieping hoger is gelegen. (Werkelijk een must see!).
De brede lichte frisse living loopt naadloos over in de strakke moderne aanbouw met tegelvloer en raampartijen tot aan de grond met grote schuifpui naar de vrije achtertuin. (Door de unieke ligging op het perceel is er geen inkijk door achterburen).

De brede aanbouw is tevens ingericht als eetkamer, welke op haar beurt weer is aangesloten op de U-keuken, boordevol inbouwapparatuur en raam naar oprit.

Leefruimte / Kelder:
Fatsoenlijke toegang naar kelderruimte welke maar een halve verdieping in de grond zit en daardoor overal natuurlijke daglichttoetreding. Deze kelderverdieping geeft ruimte aan een complete leefverdieping met o.a. separate wasruimte met aansl, wasm./droger, cv opstelling en geheel tot aan plafond betegeld, extra bergruimte en een toegang naar een mega luxe "chill" ruimte van formaat (4,16m x 7,45m) met complete bar en diverse aansluitingen tbv computer en tv!!

1e verdieping:
Deze verdieping geeft nog eens ruimte aan een drie-tal slaapkamers van formaat, Allen modern en zeer ruim bemeten, grote raampartijen en veel lichtinval. Géén schuine kanten, dus geheel functioneel en bruikbaar.
Ruime badkamer aan de achterzijde met ligbad, aparte inloopdouche en wastafelcombinatie.

Algemeen:
Uniek in haar soort, 3 complete verdiepingen, geweldige aanbouw met fantastische raampartijen met view.
Gezellige zit in eigen tuin met volwassen groen en veel privacy.
Aansluitend een ruime garage.

Kortom: in 1969 was het al een architectonisch hoogstandje, en tot op de dag als vandaag blijft het uniek in haar soort !

Witte & Verheul Maakt het verschil !

Kaart