Frederik Hendrikstraat 8     VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD

Kenmerken

Prijs:€ 175.000,-
Type woning:Eengezinswoning
Vloeroppervlakte:80 m2
Plaats:Weert
Brochure:downloaden
Floorplanner:bekijk

FUNCTIONELE BETAALBARE MIDDENWONING MET VASTE TRAP ZOLDER 4 SLAAPKAMERS, ONDERHOUDSVRIJE ACHTERTUIN EN ACHTEROM !!


Bouwjaar 1965, Oppervlakte 184 m2, Inhoud 313

Indeling:
Aan een brede laan gelegen met extra parkeervakken aan de overzijde van de straat.
Beklinderd pad naar voordeur, verzorgde strakke hal met lichte tegelvloer, strakke stucwerk wanden, toiletruimte met moderne hangcloset, fonteintje en keurig tegelwerk tot aan het plafond.

Doorgang naar riante moderne keukenopstelling met eiland met gootsteen, vaatwasser en mooi aanrechtblad, het vaste aanrechtblok is voorzien van koelkast, magnetron/oven, gascomfort, idem voorzien van een mooi aanrechtblad en een iets verlaagd stucplafond met diverse inbouwspots.

De doorlopende moderne tegelvloer loopt over in de gezellige doorzon woonkamer met grote raampartijen (kunststof puien).

Verdieping:
Via de gestoffeerde trap met halverwege de vernieuwde meterkast met automaten.
Drie heerlijke slaapkamers met kunststof ramen v.v. rolluiken en een badkamer aan de voorzijde met raam, kwartronde douche en wastafelcombinatie.

2e verdieping:
Vaste trap naar de zolderverdieping met voorzolder waar de cv staat (Remeha Avanta HR), Doorloop naar vierde ruime slaapkamer met velux venster !

Algemeen:
Fijne ruimtelijke ligging, met onderhoudsvriendelijke achtertuin met stenen originele berging met diverse aansluitingen t.b.v. wasmachine / droger.

Funcitioneel woonhuis nabij alle voorzieningen.

Witte & Verheul Maakt het Verschil !

Kaart