Makelaarskantoor Witte en Verheul

Emmasingel 59 VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD

Kenmerken

Prijs:€ 435.000,-
Type woning:Eengezinswoning
Vloeroppervlakte:168.9 m2
Plaats:Weert
Brochure:downloaden
Floorplanner:bekijk

Singelpand met de Allure van het allerhoogste niveau !!

Mooier wordt het niet.
Een pand van “standing” welke tot in de laatste puntjes helemaal af is en direct instapklaar.

Bouwjaar: 1916, Oppervlakte kavel 124 m2, met een woonoppervlakte van maar liefst 170 m2, Inhoud 706,88 m3

Een werkelijk prachtige verschijning in “NEO-RENAISSANCESTIJL” met 4 bouwlagen waarbij de zolderverdieping is verstopt onder de mansardekap (een ware verrassing). De gevel is boven de cementpleister opgetrokken in een hard- gebakken roodbruine baksteen in kruisverband met sierlijke speklagen en de aanzet,- en sluitstenen in witte steen vervaardigd.

Algemeen:
De verzorgde aanblik smaakt direct naar méér. Prachtig entree, hoge hal mooie originele hoogstandjes met ingebouwde kapstok, nieuwe mk, en toegang naar complete kelder.
Doorgang naar heuse Living met de perfecte Eiken visgraad vloer met kader. De frisse hoge strakke wanden in combinatie met het fraaie lichtinval geven u het échte thuis gevoel.

Fantastische doorkijken van de stijlvol gesitueerde gashaard waarbij de perspectieven van de woonkamer groots worden ervaren.

Achter de authentieke paneeldeur aan de achterzijde is de luxe dichte keuken gesitueerd, uiteraard ook geheel in stijl en v.v. div. apparatuur, ook hier is gedacht aan een bijzonder daglichttoetreding.
Tevens is er ook gedacht aan functionele bergruimte met zeer riant toilet.

Verdieping 1:
De mooie Eikentrap is geheel aangepast aan de huidige aan-, en optreden van vandaag de dag, waarbij de unieke stijlkenmerken geheel bewaard zijn gebleven. Ook deze uitdaging is geslaagd met vlag en wimpel!
Ruimtelijke overloop met halpartij en zicht over de Weerter Singel, hoge plafonds, mega ruime ouderslaapkamer aan de voorzijde en directe toegang naar de badkamer. Tevens zijn er nog een tweetal extra slaapkamers aan de achterzijde gerealiseerd, met patio-zicht.
De badkamer klopt ook hier weer geheel in het meer dan fantastische plaatje, ligbad, aparte douche met sproeikop uit de muur, luxe toilet en compleet badmeubel.

Verdieping 2:
Complete woonstudio met de spanten in het zicht, prachtige wanden en plafonds met extra vliering met zolder, stijlvolle kitchenette, ruime inloopdouche en aparte moderne toiletruimte.

Een must see, waarbij u het gevoel krijgt van een grachtenpand te midden van Amsterdam ;)

Algemeen:

Achterdeur naar gezellige intieme patio met aparte eigen achterom met brede onderdoorgang. In deze patio is ook nog eens een bijzonder unieke tuinhuis met 2e woonkamer gerealiseerd met moderne snufjes, fantastische stalen schuifdeur met glas en nog eens een extra functionele berging.
Niet alleen een prachtplaatje, maar ook geheel naar huidige maatstaven gerenoveerd!

ZIEN IS KOPEN !!

Witte & Verheul Maakt het Verschil !!

Kaart

Reageer direct op dit object

Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Wat is uw vraag/opmerking?
  

 
 

Laatst toegevoegde panden

Weert
€ 79.000,-
Weert
€ 490.000,-
Hunsel
€ 250.000,-