Emmasingel 11A     VERHUURD

Kenmerken

Prijs:€ 800,-
Type woning:Bovenwoning
Vloeroppervlakte:150 m2
Plaats:WEERT
Brochure:downloaden
Floorplanner:bekijk

Riant stadsappartement met woonkamer, toilet, keuken, bijkeuken, veranda, diverse bergingen, 3 zeer grote slaapkamers en een luxe badkamer, dit alles verdeeld over 3 etages.

Het appartement wordt geheel gestoffeerd en deels gemeubileerd geleverd.

INDELING:

Begane grond:
Entree, portaal met plaats voor 2 fietsen of de afvalcontainer.

Eerste verdieping:
Centrale hal met inbouwspots en groot kantel- kiepraam voorzien van luxaflex. Toiletruimte met toilet en fonteintje, voorzien van opbouwspots. Via de keuken toegang tot grote woonkamer (± 38 m²). Dankzij de 2 grote kunststof kantel- kiepramen met thermopane aan de voorzijde (voorzien van luxaflex) is er veel lichtinval en een mooi uitzicht over de Emmasingel. Aan de achterzijde eveneens een groot kunststof kantel- kiepraam met thermopane. Open keuken (± 12 m²), en bijkeuken. Hier aan de achterzijde bevindt zich tevens een veranda en een groot, afgesloten en deels overdekt dakterras met diverse bergingen.

Tweede verdieping:
De badkamer (± 6 m²). Aan de voorzijde 1 riante slaapkamer (± 22 m²) met een grote dakkapel die voorzien is van 2 grote kunststof kantel- kiepramen met thermopane. Aan de achterzijde 1 grote kamer en suite (slaap en zitgedeelte) (± 18 m²) eveneens met een grote dakkapel met openslaande ramen die voorzien zijn van dubbele beglazing.

Derde verdieping:
Zeer grote kamer en suite (± 36 m²), slaapgedeelte met een aparte berging en een zeer grote hobbyruimte. Dit alles voorzien van een groot Velux dakvenster en een kleiner dakraam.

ALGEMEEN:
inhoud ca. 400 m³, woonoppervlakte ca. 150 m². De verwarming wordt op de eerste verdieping geregeld door gasgevelkachels en op de tweede en derde verdieping door elektrische gevelkachels.
De warmwatervoorziening wordt geregeld via een grote badgeiser.

HET OBJECT:
is gelegen aan de Singel en op 1 minuut loopafstand van het winkelcentrum van Weert.
De oprit van de A2 Eindhoven - Maastricht is binnen 5 minuten bereikbaar.
Het NS intercitystation is op ca. 10 minuten loopafstand.

Voorschot energienota € 150,-- per maand (bij een tweepersoonshuishouden).

Kaart