Edisonlaan 8     VERHUURD

Kenmerken

Prijs:€ 4.850,-
Type woning:Overige
Vloeroppervlakte:875 m2
Plaats:Weert
Brochure:downloaden
Floorplanner:bekijk

TE HUUR. PERFECT FORMAAT Bedrijfsruimte van 875 m2 v.v.o.met tweelaags kantoor (335 m2 v.v.o.) en inpandige werkruimte. De bedrijfshal is voorzien van een grote entresol welke dienst kan doen als magazijn. De bedrijfsruimte is op een absolute zichtlocatie op bedrijventerrein Kampershoek gelegen. Over de huurcondities zijn goede afspraken te maken!!

Maak snel een afspraak om deze ideale bedrijfsruimte te komen bekijken.

Indeling:
Bedrijfshal met elektrisch bedienbare overheaddeur (b= 4,5 m, h= 4,0 m). De hal is licht d.m.v. de grote lichtstraat. Tevens Tl-verlichting aanwezig. De hal is inpandig bereikbaar vanuit het kantoor, zowel op begane grond als op de verdieping. De hal heeft een strakke monoliet betonvloer. De entresol is bereikbaar middels trap en is voorzien van een houten vloer. Een tweetal gasheaters verwarmen de hal. De hal is eveneens uitgerust met alarm en blusvoorzieningen.

De kantoorruimte is verdeeld over 2 lagen.
Begane grond is voorzien van een entree met tochtportaal, een balie, een grote presentatieruimte met te openen tussenwand en een gang naar grote werkruimte waaraan tevens de kitchenette en toiletgroep zijn gelegen.
De werkruimte heeft twee deuren naar de hal en is tevens voorzien van een aparte server-/patchruimte.

De verdieping is via een brede trap bereikbaar en is voorzien van een kantoortuin en 2 separate kantoren. Op de overloop zijn de toiletten gelegen. Grote en lichte (d.m.v. lichtkoepels) kantine met keukeninrichting.

Het kantoorgedeelte is uitgerust met o.a.
- aluminium kozijnen met dubbel glas
- airconditioning
- systeemplafonds met inbouwarmaturen
- alarm
- data-aansluitingen
- vloerbedekking

Er is parkeergelegenheid voor tenminste 10 personenauto'sKaart